VIDEO. Gloria reia campionatul în deplasare. Sâmbătă, ora 11:00, cu Oţelul Galaţi

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Gloria Buzău va disputa sâmbătă primul meci oficial din 2016, în deplasare, cu Oţelul Galaţi. Jucătorii antrenaţi de Ion Viorel vor întâlni o grupă formată din juniorii formaţiei de lângă Dunăre. Problemele financiare au făcut ca echipa din Galaţi să se bazeze doar pe tineri de 18-19 ani, din propria pepinieră.
Fotbaliştii Gloriei Buzău se pregătesc pentru primul meci oficial din acest an, confruntare care va avea loc la Galaţi, acolo unde buzoienii vor întâlni Oţelul din localitate, una dintre echipele de tradiţie, formaţie ajunsă însă în pragul falimentului.
Antrenorul Gloriei va trebui să împrovizioneze un prim 11 pentru jocul de lângă Dunăre. Tehnicianul Ion Viorel are foarte mulţi jucători indisponibili, din cauza accidentărilor şi a cumulului de cartonaşe galbene.
Gloria a ajuns să se bată pentru ultimul loc care duce în play-off, nu doar cu SC Bacău ci şi cu formaţia din Berceni, iar “Vioară” este îngrijorat de forma bună pe care o arată şi alte echipe, precum Dacia Brăila. Trupa antrenată de Alin Pânzaru s-a impus cu 4 la 0 în faţa celor de la Farul Costanţa, într-un joc la care a asistat şi antrenorul celor din Crâng.
Meciul dintre Oţelul Galaţi şi Gloria Buzău se va disputa sâmbătă, de la ora 11:00, în cadrul etapei a XX-a, din prima serie a ligii secunde. Înaintea confruntării directe, echipa din Crâng ocupă locul şapte, cu 23 de puncte, iar Oţelul se află pe penultimul loc, cu 12 puncte.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.