VIDEO. Olimpia Rm. Sărat reîncepe campionatul cu un derby

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

La o săptămână după reluarea ligii secunde vor începe şi meciurile în cel de-al treilea eşalon al fotbalului românesc. Olimpia Râmnicu Sărat, unica reprezentantă a judeţului Buzău în liga a III-a, va avea parte de o deplasare dificilă la Roman, acolo unde va întâlni a treia clasată, Petrotub.
Olimpia Râmnicu Sărat va relua seria meciurilor oficiale cu o confruntare importantă pe terenul formaţiei Petrotub Roman, ocupanta locului trei în prima serie a ligii a treia. În tur, fotbaliştii antrenaţi de Marius Tîrîlă s-au impus la limită, cu 1 la 0, graţie reuşitei semnate de Roman. În jocul de mâine, râmnicenii se vor baza pe jucători din propria pepinieră, obişnuiţi deja cu meciurile din al treilea eşalon.
Grupa 1998 antrenată de Marius Tîrîlă de câţiva ani a ajuns la maturitate, iar meciurile din liga a III-a sunt pasul următor pentru fotbaliştii care în urmă cu câţiva ani impresionau la diferite turnee juvenile din ţară şi străinătate. După ce au renunţat la cei mai importanţi fotbalişti, râmnicenii vor să crească proprii jucători.
Meciul Petrotub Roman – Olimpia Râmnicu Sărat se va desfăşura în cadrul etapei cu numărul 14 şi este programat să înceapă sâmbătă, la ora 15.00. La sfârșitul turului, cele două formații sunt vecine în clasament. Râmnicenii ocupă poziția secundă cu un total de 29 de puncte, după 9 victorii, 2 egaluri, 2 înfrângeri, în timp ce echipa moldavă se situează pe ultima treaptă a podiumului totalizând, în 13 runde, 27 de puncte după o linie de clasament formată din 8 victorii, 3 egaluri şi 2 înfrângeri.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.