VIDEO: Handbal Municipal, câștigătoare a turneului de la Buzău

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Echipa feminină Handbal Municipal Buzău a câștigat turneul de pregătire, disputat la sfârșitul săptamanii trecute în Sala Sporturilor Romeo Iamandi. Formația pregătită de Romeo Ilie a caștigat toate cele 3 partide programate în acest turneu. Tehnicianul buzoiencelor s-a declarat mulțumit de prestația elevelor sale la această competiție amicală.

După un început ezitant în primul meci, atunci cand Măgura Cisnădie a pus reale probleme în prima repriză, formația buzoiană a continuat să joace din ce în ce mai bine. Au încheiat prima partidă cu scorul de 32 la 25, în urma unei a doua părți a jocului mult mai bună. În aceeași zi Municipal a disputat al doilea meci din cadrul turneului, în comnpania formației Activ Plopeni. Nici de data acesta buzoiencele nu au avut probleme și s-au impus mai clar decaăt o arată scorul, 28 la 22. În ultima partidă gazdele turneului au caștigat de o manieră categorică cu Știința Bacău, scor 35 la 25. Asta în condițiile în care antrenorul Romeo Ilie a folosit mai mult echipa a doua. Una peste alta a fost un turneu util, așa cum a declarat și tehnicianul formației în emisunea Sport Maxim de la TV Buzău

Handbal Municipal va participa la sfarșitul acestei săptămani la un nou turneu de pregătire, la Plopeni, la care, pe langă echipa gazdă, mai participă formațiile CSM 2 București și Măgura Cisnădie. Organizarea turneului a fost posibilă datorită amanării cu o săptămană a debutului de campionat, programat inițial pentru 7 septembrie.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.