VIDEO. HM Buzău a câştigat primul meci oficial din 2016!

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Handbal Municipal Buzău a început cu dreptul seria meciurilor oficiale din acest an. Gruparea antrenată de Romeo Ilie s-a impus cu 23 la 16 la Târgovişte, însă preţul plătit pentru primul succes din 2016 a fost mare. Cea mai bună marcatoare a buzoiencelor s-a accidentat şi va lipsi de pe teren cel puţin două săptămâni.
Echipa locală de handbal feminin a bifat o victorie în primul meci al returului Diviziei A. HM Buzău a câştigat, cu 23 la 16, confruntarea disputată în deplasare la Târgovişte, după ce gazdele de la CSU se aflau în avantaj la pauză, scor 11 la 9.
După confruntarea cu CSU Târgovişte, buzoiencele au pierdut-o pe Anca Lipan-Ionescu, cea mai bună marcatoare din lotul antrenat de Romeo Ilie. Cea mai experimentantă handbalistă a HM Buzău a suferit o accidentare la genunchi. Cel puţin pentru câteva zile, Lipan va sta departe de terenul de joc.
Buzoiencele păstrează un parcurs identic cu cel al liderului Danubius Galaţi şi se află pe locul doi, cu 31 de puncte obţinute în urma a zece partide şi o remiză. Sâmbăta viitoare, în Sala Sporturilor “Romeo Iamandi”, trupa antrenată de Romeo Ilie va primi vizita formaţiei HCF Piatra Neamţ, ocupanta poziţiei a patra în ierarhia primei serii din Divizia A.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.