VIDEO. HM Buzău, turneu reușit la Plopeni

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

HANDBAL-BUZAU

Handbal Municipal Buzău a încheiat turneul amical de la Plopeni cu două victorii, două remize și o singură înfrângere. Handbalistele antrenate de Romeo Ilie au revenit la ședințele de pregătire din Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” și așteaptă debutul noii stagiuni, pe 19 septembrie.

Echipa locală de handbal feminin a participat, recent, la un turneu de pregătire, desfășurat la Plopeni, alături de alte cinci divizionare secunde. Oficialii echipei HM Buzău consideră că întrecerea din Prahova a fost una utilă înaintea debutului în noul sezon. Buzoiencele au avut o evoluție notabilă, în ciuda faptului că rezultatele echipelor participante la competiția de la Plopeni nu au fost „contabilizate” într-o ierarhie finală, rolul întrecerii fiind altul.

Oficialii echipei buzoiene s-au declarat mulțumiți de evoluția jucătoarelor transferate în pauza competițională de vară. Pentru a rezolva problema celui mai deficitar post din angrenajul formației din Buzău, reprezentanții echipei își doresc să perfecteze un ultim transfer, prin aducerea unui portar de perspectivă care să suplinească golul din trupa antrenată de Romeo Ilie.
 La Plopeni, alături de HM Buzău, au mai participat HC Reșița, CSM 2 București, Dunărea Galați, CSM Slatina și gazdele din Plopeni, toate divizionare secunde. Divizia A, al doilea eșalon al handbalului românesc, este programată să înceapă pe 19 septembrie, iar în prima etapă buzoiencele vor întâlni CSM Târgoviște, în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.