VIDEO. Amicalul Gloria-Dinamo, abia în pauza competițională

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

dinamo-2---gloria-buzau

Fotbaliștii Gloriei trebuie să mai aștepte câteva luni pentru confruntarea cu Dinamo București. Meciul care trebuia să aibă loc duminică, în Crâng, cu echipa ,,câinilor roșii”, a fost ­anu­lat, urmând ca, în prima pauză competițională, Gloria să întâlnească formația pregătită de Mircea Rednic.

Meciul amical pe care divizionara secundă Gloria Buzău urma să-l joace duminică, pe teren propriu, în compania formației Dinamo București, a fost anulat din cauza lipsei de efectiv prin care trece trupa din Liga I. Mircea Rednic, tehnicianul formației bucureștene, a decis ca mai mulți jucători de la prima echipă să fie trimiși la Dinamo II, pentru a evolua în meciul din Liga a III-a de la sfârșitul săptămânii trecute. Jucătorii antrenați de Ion Viorel nu au mai disputat alt meci, ei să antrenându-se după programul normal.

Totuși, confruntarea cu Dinamo București va avea loc în prima pauză competițională sau în pauza de iarnă, urmând ca echipa ,,câinilor roșii” să se deplaseze la Buzău pentru confruntarea cu Gloria.

De-a lungul istoriei, gruparea din Crâng nu a reușit să se impună niciodată în fața formației Dinamo București, indiferent de competiția în care cele două echipe s-au întâlnit. În ultimele patru întâlniri, toate consumate la nivelul primei divizii, buzoienii au suferit patru înfrângeri din tot atâtea meciuri.

Gloria Buzău se va confrunta, pe 23 septembrie, cu Ceahlăul Piatra Neamț, în cadrul etapei a II-a din liga secundă, meci decalat ca urmare a convocărilor la loturile reprezentative a doi dintre jucătorii formației de sub Pietricica.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre. 
Articolul precedentVIDEO. Voleibaliştii de la CSS Buzău au început pregătirile
Articolul următorVIDEO. HM Buzău, turneu reușit la Plopeni
Andrei Pițigoi
Autor al cărţii „Drum printre ani – Istoria echipei de fotbal Gloria Buzău 1971 – 2011”. În prezent redactor şef al publicaţiei Buzăul Sportiv, fotojurnalist şi data collector Data Sports Group şi fotograf 123RF. Realizator TV şi moderator al emisiunilor "Sport Maxim", „Fotbal Total”, „TV Sport”, „Eurofotbal”, „Sport Maxim”, „Arena sportivă” şi „Zona neutră”. Prezentator al emisiunilor „În spatele uşilor de restaurant”, „Tainele pensiunii” şi "Bilet de vacanţă". Realizator al DVD-urilor „Războinicii la Ciuta”, „Meciuri de poveste” şi „Palatul Comunal, simbol al Buzăului”. Peste 200 de evenimente sportive comentate (din fotbal, handbal şi futsal). Manager "Buzăul Sportiv" & "Agora Buzau".