VIDEO. Iată programul „sferturilor” de finală din Cupa României

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Asociaţia Judeţeană de Fotbal Buzău a stabilit sferturile de finală ale Cupei României, faza judeţeană. Meciurile, care se vor disputa într-o manşă unică, vor avea loc miercuri, cu începere de la ora 16:00. Cea mai interesantă confruntare din „sferturi” o reprezintă întâłnirea dintre Montana Pătârlagele şi Avântul Spartac Zărneşti.

Miercuri, la sediul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Buzău a avut loc tragerea la sorţi a fazei sferturilor de finală din Cupa României. Faza judeţeană a celei mai vechi întreceri din ţară programează următoarele partide:

UPDATE!

Sferturi de finală, Cupa României – faza judeţeană
miercuri, 20 aprilie 2016

Cereanim Smeeni – Înfrăţirea Zoiţa: 3-2
AS Balta Alba – Petrolul Berca:0-4
Montana Pătârlagele – Avântul Spartac Zărneşti: 2-1
Pescăruşul Luciu – Voinţa Lanurile: 0-2

Pe 18 mai, pe stadionul „Gloria” din Buzău, de la ora 17:30 se va disputa prima semifinală, între echipele din Smeeni şi Berca, iar de la ora 20:00, cea de-a doua, dintre Pătârlagele şi Lanuri. Programată iniţial pe 16 mai, finala Cupei României – faza judeţeană, va avea loc miercuri, în primele săptămâni ale lunii mai. Modificarea are loc din cauza datei de disputare a barajului pentru Liga a III-a, acolo unde judeţul Buzău va fi reprezentat de formaţia Petrolul Berca.

Partidele se vor disputa pe terenul primei formaţii, iar în caz de egalitate după 90 de minute se vor acorda două reprize a 15 minute. Dacă în continuare egalitatea persistă se va trece la executarea loviturilor de departajare.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.