VIDEO. În retur, Olimpia Râmnicu Sărat va evolua doar cu jucători din propria pepinieră

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

12665637_1742980292598931_1271735999_nOlimpia Râmnicu Sărat a renunţat în această iarnă la trei dintre cei mai experimentaţi jucători din lotul antrenat de Marius Tîrîlă. Bogdan Scarlat, Vasile Nicola şi Mădălin Puşcă au fost “puşi pe liber” după ce conducerea clubului le-a propus reducerea salariilor. Cei trei jucători nu au acceptat noile condiţii, iar în partea a doua a campionatului, încă din primul minut, Olimpia va folosi jucătorii din propria pepinieră.12647958_1742980339265593_769282588_n

Urmare a retragerii din campionat a echipelor Inter Dorohoi şi Bucovina Rădăuţi, râmnicenii de la Olimpia şi-au refăcut strategia pentru partea a doua a sezonului. Scăpaţi de grijile retrogradării atât prin evoluţia fără cusur care le-a asigurat locul doi la finele turului, cât şi prin retragerea din competiţie a celor două adversare, trupa lui Marius Tîrîlă va profita de cele nouă partide oficiale rămase de disputat pentru a creşte copiii şi juniorii din propria pepinieră.
Acest lucru a dus şi la renegocierea contractelor cu “greii” echipei. Lui Vasile Nicola şi Bogdan Scarlat li s-a propus diminuarea salariilor având în vedere noua strategie a Olimpiei, însă aceştia nu au dat curs noilor propuneri. De asemenea, Mădălin Puşcă le-a comunicat oficialilor râmniceni că doreşte să se retragă din activitatea competiţională.
În consecinţă, Olimpia va aborda partea a doua a întrecerii cu jucătorii din propria pepinieră şi fotbalişti autohtoni. RâmniceniI vor folosi tineri născuţi în 1997, 1998 şi 1999, jucători care au obţinut performanţe notabile în fotbalul românesc. Grupele de juniori republicani ale râmnicenilor se află într-un stagiu de pregătire la Piatra Arsă, lângă Buşteni, în timp ce seniorii se pregătesc la baza sportivă din localitate.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.