VIDEO + FOTO. Fotbaliştii Gloriei, în cantonament la Poiana Pinului. Iată ce spun jucătorii lui “Vioară”

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Fotbaliştii divizionarei secunde Gloria Buzău desfăşoară zilele acestea, la Poiana Pinului, unicul stagiu de pregătire din pauza competiţională. “Vioară” şi-a axat antrenamentele pe pregătirea fizică a jucătorilor săi. În lotul buzoienilor au apărut doi fotbalişti străini.
Gloria se află în cantonament la Poiana Pinului, într-un stagiu de pregătire pe care îl vor încheia vineri, la Buzău, cu o primă confruntare amicală din 2016, împotriva formaţiei din Căldărăşti. Jucătorii se pregătesc fizic pentru restul campionatului, urmând ca în perioada imediat următoare să desfăşoare şi primele şedinţe cu mingea.

Gloria Buzau Cantonament 2016 (121)
Fotbaliştii formaţiei din Crâng abia aşteaptă întâlnirea cu balonul, tot stagiul de pregătire fiind axat pe condiţia fizică a jucătorilor. După antrenamentele draconice pregătite de “Vioară”, fotbaliştii buzoieni vor disputa primele meciuri de verificare din această pauză competiţională. Gloria va întâlni adversari din toate cele cinci ligi ale fotbalului românesc.
Buzoienii se află pe locul şapte în prima serie a eşalonului secund, cu 25 de puncte, cu două mai puţine decât Sport Club Bacău, principala contracandidată la cea de-a şasea poziţie a ierarhiei, ultima care duce în play-off.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.