Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Rugbiştii de la Stejarul Buzău s-au obişnuit cu înfrângerile. După ce sunt ciuca bătăilor în a doua ligă de rugby din ţară, jucătorii buzoieni nu mai câştigă nici în amicale. În ultimul meci de pregătire dinaintea debutului părţii secunde a Diviziei Naţionale de Seniori, “stejarii” buzoieni au pierdut cu 5 – 9 la eseuri în faţa formaţiei Rugby Club Bârlad.

Cu două săptămâni înainte de reluarea campioantului, Stejarul Buzău a întâlnit într-o joc amical disputat sâmbătă dimineaţa pe arena “Prinţul Ghica” din Parcul Tineretului, formaţia Rugby Club Bârlad. Buzoienii, cu un lot a cărei vârstă medie este de 19,3 ani au încercat să facă faţa unei confruntări, chiar şi amicale cu gruparea din Bârlad. Puştii antrenaţi de Costică Merşoiu au oferit o replică bună, având în vedere vârsta fragedă a acestora, în compania unei grupări consacrate din campionat.

Lotul tânăr, fără experienţă, format majoritar din juniorii clubului din Parcul Tineretului a evoluat cu dezinvolutură, deşi au jucat în faţa campioanei de anul trecut din Divizia Naţională de Seniori. Sâmbătă, pe 15 august, Stejarul Buzău va întâlni pe teren propriu formaţia CS Arad, cele două echipe fiind codaşele ierarhiei din DNS. După 12 meciuri, ambele formaţii au acumulat câte 4 puncte.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.