VIDEO. La două săptămâni după ce şi-au spart capul, jucătorii formaţiilor Unirea Stîlpu şi Partizanul Merei s-au comportat exemplar

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

La câteva săptămâni după ce s-au luat la bătaie pe terenul de fotbal, jucătorii formaţiilor Partizanul Merei şi Unirea Stâlpu s-au întâlnit în campionat. Sub ochii preşedintelui AJF, prezent la meci în calitate de observator, dar şi al forţelor de Poliţie şi Jandarmerie, confruntarea dintre cele două echipe a decurs exemplar. Unirea Stâlpu s-a impus, cu 1 la 0, graţie reuşitei semnate de Stelian Gioabă, primarul localităţii din care provin gazdele.
Întâlnirea dintre Partizanul Merei şi Unirea Stâlpu a fost capul de afiş al primei runde a returului ligii a V-a, seria I. După ce în urmă cu câteva săptămâni, în timpul unui meci amical, jucătorii celor două formaţii s-au luat la bătaie, inccidentul ajungând pe masa Comisiei de Disciplină, în campionat aceştia s-au purtat exemplar.

partizanul-merei-unirea-stilpu

Preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Buzău a fost delegat la meci în postura de observator, iar brigada de arbitri a fost compusă din doi stagiari şi unul de categoria I, Bogdan Chiricioiu, cei trei având o evoluţie peste medie. Gazdele şi-au luat măsuri suplimentare, prin sporirea numărului persoanelor de ordine şi prin prezenţa la meci a forţelor de Poliţie şi Jandarmerie. În teren, cele două formaţii au asigurat un spectacol mediocru, presărat cu puţine faze de poartă şi acelea irosite cu nonşalanţă. Minutul 87 al partidei a furnizat unicul gol al confruntării de la Merei. Stelian Gioabă, primarul şi totodată căpitanul celor din Stâlpu a reuşit să înscrie din şase metri, în unica fază care a amintit spectatorilor că asistă la un meci de fotbal.
În urma victoriei oaspeţilor, cele două formaţii au făcut rocada în clasament. Iată rezultatele complete ale etapei cu numărul 14 din Liga a V-a.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.