VIDEO. Meciuri de foc în „sferturile” Cupei României! Vezi aici programul complet, primele reacţii + galerie foto

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

vlcsnap-2015-05-21-17h45m49s847

Astăzi, la sediul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Buzău a avut loc tragerea la sorţi a programului Cupei României la fotbal, faza judeţeană. În acest stadiu al întrecerii au ajuns patru echipe din Liga a IV-a, alături de trei din eşalonul cinci şi una din ultima divizie din Buzău. Sferturile de finală se vor disputa pe terenul echipelor mai slab cotate, în timp ce semi-finalele şi finala vor avea loc “în nocturnă” pe stadionul “Gloria” din Buzău.

Sferturile de finală ale competiţiei vor avea loc pe 13 iunie, într-o singură manşă, urmând ca aceastea să fie găzduite de echipele din eşaloanele inferioare. Iată programul stabilit astăzi, prin tragere la sorţi, al Cupei României, faza judeţeană a sferturilor de finală:

Sferturi de finală, 13 iunie 2015

Înfrăţirea Zoiţa – AS Săgeata

Pheonix Poşta Câlnău – Avântul Spartac Zărneşti

AS Chiojdu – FC Puieşti

Voinţa Lunca – Voinţa Lanuri

vlcsnap-2015-05-21-17h46m04s514Noua conducere a Asociaţiei Judeţeane de Fotbal Buzău profită de relaţiile fostului conducător al forului buzoian şi va organiza în parteneriat cu FC Gloria Buzău semifinalele şi finala pe arena din Crâng, acestea fiind una din ideile fostului preşedinte al forului buzoian Pompiliu Coşconea. Cel trei meciuri vor fi organizate la sfârşitul lunii iunie, primele două în cuplaj, de la ora 17.00, respectiv 20.00, toate urmând a se desfăşura la lumina reflectoarelor. Fotbaliştii echipelor din judeţ se lupta pentru premii importante, toate cele opt reprezentante exprimându-şi dorinţa de a pune mâna pe marele trofeu.

Viitorul Buzău este deţinătoarea Cupei României la nivel judeţeana. Formaţia hibrid dintre Viitorul şi Locomotiva Buzău s-a impus anul trecut, pe arena din Crâng, cu 2 la 0 în faţa formaţiei Voinţa Lanuri.

Galerie foto – tragerea la sorţi a sferturilor Cupei României la fotbal, faza judeţeană, 2015

Buzăul-Sportiv.ro va transmite în format livescore, rezultatele sferturilor de finală şi în format livetext semifinalele şi finala. Ulterior, finala va putea fi urmărită în format video integral pe buzaul-sportiv.ro

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.