VIDEO. Federaţia “ucide” liga a II-a! Vezi aici ce spun tehnicienii echipelor din eşalonul secund

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

gloria-bacau

  • Antrenorii echipelor din eşalonul secund s-au răzvrătit
  • Sistemul competiţional defectuos şi datoriile sunt principalele probleme

Liga a II-a a devenit o povară pentru echipele fără obiectiv, iar play-off-ul a pus capac formaţiilor care sunt supus la costuri suplimentare fără o ţintă clară. Tehnicienii din eşalonul secund condamnă federaţia pentru situaţia dramatică în care s-a ajuns, în seria I existând cazuri în care fotbalişti nu au nici bani de mâncare.

ION-VIOREL-ANTRENOR-GLORIA-BUZAURestanţele pe care cluburile din liga a II-a le au către proprii jucători şi datoriile către terţe părţi, plus costurile inutile pe care participantele trebuie să le suporte pentru a satisface programul competiţional îngreunează atât activitatea echipelor, cât şi tehnicienii acestora, inclusiv actorii principali, fotbaliştii. Ion Viorel, antrenorul Gloriei Buzău a deplâns, după meciul de la Bacău, situaţia actuala a fotbalului românesc, cu precădere în eşaloanele inferioare.

Ion Viorel, manager gen. Gloria Buzău.

cristi-popovici-sc-bacau Nici băcăuoanii nu stau pe roze. Antrenorul Cristi Popovici a spus că elevii săi se plâng de foame şi bani pentru motorină. Tehnicianul băcăuoan nu crede că fotbaliştii săi vor mai accepta mult situaţia de faţă.

Cristi Popovici, antrenor SC Bacău.

alin-panzaru-cf-brailaAlin Pânzaru, antrenorul formaţiei CF Brăila crede că actualul sistem competiţional este un eşec, care nu ajută nici una din combatante, mai mult, dă naştere lucrurilor suspicioase, pentru că în fazele finale, echipele nu au motivaţia de a se lupta pentru victorie, întrucât majoritatea nu au ca obiectiv accederea în primul eşalon.

Alin Pânzaru, antrenor CF Brăila.

Cluburile de fotbal din Liga a II-a îşi pun baza în Consiliile Judeţene, însă cum multe dintre participante din eşalonul secund sunt în insolvenţă, autorităţile judeţene nu le pot susţine financiar. Totuşi, aceastea speră ca printr-o ordonanţa de guvern datoriile cluburilor sportive să fie şterse până la 1 iunie.

VIDEO ÎN ACEASTĂ SEARĂ! 

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.