VIDEO. Ne-a călcat Rapidu`! Gloria Buzău a pierdut cu 4 la 0 confruntarea din Giuleşti

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.
  • Situaţie critică în Crâng: buzoienii nu au vrut să intre pe teren
  • Vioară: “Trei titulari nu au vrut să intre!”

Gloria Buzău a pierdut cu 4 la 0 ultima deplasare din 2015. În Giuleşti, fotbaliştii antrenaţi de Ion Viorel au primit patru goluri în doar 45 de minute. Gruparea din Crâng este la cinci puncte de SC Bacău, ocupanta ultimului loc care duce în play-off, iar săptămâna viitoare băcăuoanii vin la Buzău pentru ultimul “oficial” din acest an.

Buzoienii au început bine partida de sub Podul Grant. Jucătorii antrenaţi de Ion Viorel au ratat două mari ocazii în primele 10 minute, apoi iadul s-a dezlănţuit în Giuleşti. Martin a deschis scorul după o acţiune personală, finalizată cu un şut în apropierea vinclului, apoi buzoienii au bâlbâit o minge în defensivă, Trandu a profitat şi i-a trimis balonul lui Popa, care a marcat nestingherit în poarta rămasă goală, pentru 2 la 0. Popa a reuşit “dubla”, după ce a recuperat mingea de la Vârtej, unul din tinerii jucători neexperimentaţi ai Gloriei Buzău. Ultimul gol al partidei a venit cu câteva minute înainte de fluierul final al primelor 45 de minute. Trandu a înscris superb din lovitură liberă. Sub adăpostul celor patru reuşite, elevii lui Dan Alexa au redus din turaţia motoarelor, în timp ce buzoienii au clacat fizic. Cu cele trei puncte obţinute din confruntarea cu Gloria Buzău, giuleştenii rămân liderii celei dintâi serii a ligii secunde la fotbal.

Vioară”: “Dacă mai luam goluri şi-n a doua repriză, plecam pe jos spre Buzău”

Ion Viorel, antrenorul Gloriei Buzău, s-a declarat extrem de nemulțumit de jocul echipei sale după înfrîngerea în fața Rapidului,scor 0-4. Tehnicianul buzoienilor a dezvăluit că trei jucători de-ai săi n-au vrut să intre pe teren la meciul cu Rapid și spune că echipa se confruntă cu probleme uriașe din cauza intrării în insolvență. „Doi, trei jucători n-au vrut să intre. Au spus că nu se pot concentra. Adică să nu înțelegeți greșit. Îmi pare rău de ce s-a întîmplat. Probleme sînt peste tot. La Buzău nu ducem lipsă de cazare, mîncare. Ei au o vorbă cînd sînt în cantonament: „sîntem arestați la domiciliu”. E pentru prima dată cînd s-a ivit această problemă. Le-am spus jucătorilor că nu e ok să facă așa pentru că au venit televiziunile și nu e deloc bine. Nu ascund faptul că la pauză le-am spus că dacă mai luăm goluri o să plecăm pe jos de aici”, a precizat “Vioară” pentru DolceSport.

Giuleştenii iernează pe primul loc

Rapid Bucureşti a acumulat 36 de puncte şi va petrece Sărbătorile de Iarnă pe prima poziţie a ierarhiei din L2. “Anul se termină bine. Am făcut o primă repriză foarte bună, apoi ne-am relaxat. Mă bucur foarte mult că am terminat pe prima poziție. A fost un tur reușit. Rapid are nevoie de liniște în continuare. N-am fost avantajați de arbitri, așa cum s-a spus, au fost greșeli și pro, și contra. Încercăm să aducem jucători în iarnă cu ajutorul cărora să ne întărim”, a spus Dan Alexa la Dolce Sport. Etapa viitoare, buzoienii vor disputa ultima partidă oficială din 2015, în Crâng, în faţa băcăuoanilor de la Sport Club. Cele două echipe sunt despărţie de cinci puncte. SC Bacău ocupă locul şase, ultimul care duce în play-off-ul ligii secunde, în timp ce buzoienii se află pe două poziţii mai jos, cu doar 20 de puncte. Confruntarea este programată pentru sâmbătă dimineaţă, începând cu ora 11.00.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre. 
Articolul precedentCinci ani de Olimpism Buzoian
Articolul următorVIDEO. Trofeul “Buzăul Sportiv” Winter Edition începe în câteva zile
Andrei Pițigoi
Autor al cărţii „Drum printre ani – Istoria echipei de fotbal Gloria Buzău 1971 – 2011”. În prezent redactor şef al publicaţiei Buzăul Sportiv, fotojurnalist şi data collector Data Sports Group şi fotograf 123RF. Realizator TV şi moderator al emisiunilor "Sport Maxim", „Fotbal Total”, „TV Sport”, „Eurofotbal”, „Sport Maxim”, „Arena sportivă” şi „Zona neutră”. Prezentator al emisiunilor „În spatele uşilor de restaurant”, „Tainele pensiunii” şi "Bilet de vacanţă". Realizator al DVD-urilor „Războinicii la Ciuta”, „Meciuri de poveste” şi „Palatul Comunal, simbol al Buzăului”. Peste 200 de evenimente sportive comentate (din fotbal, handbal şi futsal). Manager "Buzăul Sportiv" & "Agora Buzau".