VIDEO | O minune de fată! Marina Baboi, demnă de piedestal | Rezultate uimitoare pentru tânăra atletă buzoiancă

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Deşi de abia am trecut de jumătatea anului, 2017 s-a dovedit de aur pentru tânăra atletă buzoiancă Marina Baboi. Sportiva, legitimată la CSA Steaua Bucureşti a încheiat anul atletic al alergăţorilor de pistă cu titlul de „Cea mai rapidă sprinteră din România”, menţiune care defineşte şi confirmă cele 17 medalii (n.r. 16 de aur/ una de argint) obţinute în primele opt luni ale anului.

FINALA PROBEI DE 100 DE METRI, ANDREEA MARINA BABOI

În acest weekend, Marina Andreea Baboi a devenit dublă campioană naţională a junioarelor 1 în Finala Campionatului de Atletism rezervat acestei categorii de vârstă, în cadrul întrecerii organizate pe stadionul „Iolanda Balaş Sotter” din Capitală. Sportiva este legitimată la LPS Buzău şi CSA Steaua Bucureşti, acolo unde este pregătită de Doina Voinea. Buzoianca a cucerit aurul în probele de 100 de metri şi 200 de metri, ajungând la un total de 30 de titluri naţionale în palmares!

2017, un an fabulos pentru Marina

În doar opt luni, tânăra buzoiancă a devenit de patru ori campioană balcanică, de 12 ori campioană naţională, de trei ori semifinalistă europeană, este deţinătoare a recordului campionatelor balcanice indoor U20 în proba de 60 de metri plat, campioană internaţională a României în proba de 100 de metri plat.  Tot în 2017, Baboi a alergat cei mai buni timp din carieră în toate probele în care a concurat. Atleta a intrat într-o binemeritată vacanţă până pe 15 septembrie, atunci când va relua pregătirile pentru sezonul atletic 2018.

FINALA PROBEI DE 100 DE METRI, ANDREEA MARINA BABOI

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.