VIDEO. POVESTEA UNUI CAMPION! Bogdan Dinu se pregăteşte pentru „meciul vieţii”

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

dinuPugilistul buzoian Bogdan Dinu va lupta pentru titlul european la categoria grea, în cadrul unei gale care va avea loc la Circul Globus din Capitală, „casa” celor mai importante evenimente de profil pugilist din ţară. Înaintea confruntării care se va disputa la Bucureşti, Dinu a vorbit despre primii paşi făcuţi în lumea sportului cu mănuşi.
Cu 15 victorii la activ, Dinu îşi adună puterile pentru următoarea confruntare și rememorează cele mai importante clipe ale carierei. Chiar dacă şi-a doborât 11 adversari la profesionişti prin knock-out, primele meciuri de la tineret rămân sursele cele mai bune pentru motivaţie şi determinare.
Convocarea la lotul naţional, titlul mondial şi trecerea la profesionişti sunt câteva din reperele pugilistului buzoian care vrea titlul european.
Buzoianul se află în galeria selectă a pugiliştilor care se află sub contract cu firma canadiană InterBox, agenţia care i-a aranjat meciul pentru titlul european. Fără înţelegerea cu canadienii, lui Dinu i-ar fi fost mai dificil să pătrundă în lumea „greilor”.
Dinu are mari aşteptări de la meciul din Capitală, partidă în care, dacă va obţine victoria, buzoianul are toate şansele să lupte pentru un meci de titlu.
Meciul va avea loc pe 14 octombrie, în Sala Circului Globus din Bucureşti. În aceeaşi locaţie, buzoianul a obţinut cea mai rapidă victorie, în doar 10 secunde la la gongul de start.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.