VIDEO. Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, „la picnic” în Monteoru. Află ce a discutat cu oficialii cluburilor din Liga a II-a

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Reprezentanţii cluburilor din liga a II-a, alături de preşedintele Federaţiei Române de Fotbal şi oficialii LPF 2 s-au întâlnit, astăzi, la Monteoru. Adunarea s-a dovedit a fi de prisos, întrucât nu s-a luat nicio hotărâre pentru viitorul ligii a II-a la fotbal. Cel mai probabil vor fi tot două serii în eşalonul secund, iar fiecare club îşi va vinde drepturile de televizare ale meciurilor.

Întâlnirea de la Monteoru a fost comparată de Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, cu un picnic la care au participat conducătorii celor mai importante echipe din eşalonul secund. Conducătorul forului de specialitate s-a declarat uşor dezamăgit de maniera în care decurg lucrurile între responsabilii din eşalonul secund şi a exprimat public faptul că nu susţine LPF2 din cauza costurilor suplimentare pentru formaţiile participante în acest campionat.

VIDEO

Auraş Braşoveanu, preşedintele LPF2, speră ca după 20 iulie, când se va cunoaşte numărul exact al echipelor participante în liga a II-a, să fie semnată convenţia dintre forul dedicat grupărilor din eşalonul secund şi FRF.

VEZI AICI TOT CE S-A DISCUTAT LA ÎNTRUNIREA DE LA MONTEORU

Preşedintele Gloriei Buzău a fost de asemenea unul dintre conducătorii care au plecat dezamăgiţi după întâlnirea cu Răzvan Burleanu. Totuşi, Dan Tulpan speră în continuare la formarea unei singure serii în Liga a II-a, formată din cel mult 22 de echipe.

Până pe 20 iulie, echipele care au dreptul de a participa în a două ligă de fotbal au timp să îşi confirme prezenţa în campionat. Dacă numărul acestora va fi mai mic de 23 sunt şanse mari, ca în premieră, liga a II-a să aibă un format cu o singură serie, în sistem tur-retur.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.