VIDEO: Preşedintele Gloriei e mulţumit de evoluţia din tur. Tulpan: „Băieţii s-au autodepăşit!”

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

dan-tulpan

Preşedintele Gloriei Buzău, Dan Tulpan, este mulţumit de maniera în care fotbaliştii grupării din Crâng au evoluat în prima parte a campionatului ligii secunde. Cu doar o etapă înainte de finalul turului, oficialul buzoian a spus că în condiţiile date, jucătorii antrenaţi de Ion Viorel au obţinut mult mai mult decât li s-a cerut şi pentru acest fapt merită toată consideraţia suporterilor.


Victoria cu Unirea Slobozia şi clasarea pe locul patru cu o etapă înaintea sfârşitului de tur îl mulţumesc pe Dan Tulpan, preşedintele divizionarei secunde Gloria Buzău. Mai mult, numărul 1 din organigrama grupării din Crâng este de părere că jucătorii lui Ion Viorel au reuşit să se autodepăşească.


În ciuda condiţiilor financiare precare şi a problemelor de efectiv care „au lovit” echipa buzoiană, Tulpan a spus că un mare merit în obţinerea rezultatelor din acest tur de campionat îl au şi membrii staff-ului tehnic.

Cu doar o etapă înainte de sfârşitul turului de campionat, Gloria Buzău ocupă locul patru în prima serie a ligii secunde, cu 16 puncte. Etapa viitoare, jucătorii antrenaţi de Ion Viorel se vor deplasa la Suceava, acolo unde vor întâlni formaţia Rapid din localitate, ocupanta locului cinci cu 15 puncte.
Un succes în Moldova le consolidează fotbaliştilor buzoieni poziţia din ierarhia ligii secunde.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.