VIDEO: Primul stagiu de pregătire al „glorioşilor” şi-a atins obiectivul. Elevii lui „Vioară” sunt într-o formă fizică de invidiat

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

ion-viorel-ramnicu-sarat

Primul stagiu de pregătire centralizată efectuat de fotbaliştii divizionarei secunde Gloria Buzău şi-a atins scopul. În ciuda terenului greu, la capitolul rezistență, jucătorii antrenaţi de Ion Viorel au dominat Olimpia Râmnicu Sărat. Gruparea buzoiană îşi va continua seria jocurilor de pregătire cu divizionara C Dunărea Călărași.


Pe un teren plin de noroi, fotbaliştii Gloriei Buzău şi-au dominat adversarul din toate punctele de vedere. Deşi nu l-a interesat rezultatul final, antrenorul buzoienilor, Ion Viorel, s-a declarat mulțumit de randamentul al elevilor săi, în faţa râmnicenilor de la Olimpia, jucători obişnuiţi din liga a IV-a cu suprafeţele dificile de joc.

Prezent la jocul disputat pe arena „Victoria” din Râmnicu Sărat, preşedintele clubului Gloria, Dan Tulpan, a apreciat evoluţia lui Pălimaru şi compania. Pentru fotbaliştii buzoieni urmează o „dublă” amicală cu Dunărea Călăraşi. Primul meci va avea loc în deplasare, pe terenul din Modelu.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.