VIDEO. Retur decisiv pentru echipa AJF, în Cupa Regiunilor

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Capii fotbalului buzoian sunt încrezători înaintea manşei retur cu selecţionata judeţului Prahova din Cupa Regiunilor. Buzoienii cred că fotbaliştii antrenaţi de Cristi Lupu au toate şansele să întoarcă rezultatul din tur şi să obţină calificarea în actul final. La meciul de mâine vor fi prezenţi şi jucătorii formaţiei Voinţa Lanurile, absenţi în confruntarea de la Blejoi.
Returul din semifinalele Cupei Regiunilor este privit cu optimism de către conducătorii fotbalului buzoian. După ce a pierdut cu 3 la 1, confruntarea disputată în tur, la Blejoi, reprezentativa judeţului Buzău va încerca mâine sa învingă selecţionata Prahova – Muntenia şi să obţină biletele pentru finala care se va disputa la Mogoşoaia, în primăvara anului viitor.

Invitat în cadrul emisiunii Sport Maxim, Ionuţ Dragomir, preşedintele formaţiei Tricolorul Gălbinaşi şi-a arătat încrederea pe care o are în cei mai buni fotbalişti ai judeţului, în ciuda faptului că singurul jucător selecţionat de la echipa din liga a V-a, Marius Paşa, nu va fi prezent în retur.
Partida retur va fi găzduită de către arena din Berca. Printr-o intervenţie telefonică în cadrul emisiunii de profil sportiv de la TV Buzău, antrenorul principal al buzoienilor a explicat de ce a fost ales stadionul “petroliştilor”, în detrimentul terenului sintetic de pe “Cornel Negoescu”.
Buzoienii au pierdut partida disputată în tur, la Blejoi, cu 3 la 1, iar mâine vor încerca să obţină calificarea pe stadionul “Petrolul” din Berca. Singurul indisponibil din tabăra selecţionatei judeţului Buzău este Marius Paşa, accidentat în partida de campionat dintre Tricolorul Gălbinaşi şi Luceafărul Maxenu. Primul fluier al partidei va fi auzit la ora 14.00, iar partida va fi înregistrată şi difuzată ulterior de TV Buzău.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.