VIDEO: Riscă neprezentarea? Gloria Buzău în pericol să nu se prezinte la Bacău

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

 

DSCF0531

Situaţia materială dificilă prin care trece Gloria Buzău se adânceşte pe zi ce trece. Fotbaliştii antrenaţi de Ion Viorel au declarat la unison că nu vor efectua deplasarea la Bacău dacă săptămână această nu îşi vor primi măcar un salariu din cele pe care clubului le are restanţă faţă de ei.


Salvarea ar putea veni tot de la autorităţile locale. Principalul finanţator al echipei din Crâng, Primăria Buzău ar urma să efectueze o plată la mijlocul săptămânii, urmând ca banii să ajung în conturile fotbaliştilor cel târziu vineri, cu o zi înaintea confruntării cu Sport Club Bacău. Dan Tulpan, preşedintele formaţiei buzoiene speră ca dificultăţile financiare să nu afecteze liniştea din vestiarul buzoienilor.

După prima parte a campionatului, echipa antrenată de Ion Viorel se afla pe locul şase în prima serie a ligii secunde la fotbal, cu 16 puncte, la egalitate cu CF Brăila . Sâmbătă, în prima rundă a returului, buzoienii se vor deplasa la Bacău, pentru jocul cu echipa Sport Club din localitate. Fluierul de start la întâlnirii programate în oraşul lui Bacovia se va auzi la orele 11.00.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.