VIDEO. Rugbiştii buzoieni s-au calificat matematic în finala Cupei României DNS! Stejarul – Ştiinţa: 45-11

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

rugby-1-stejarul-2Stejarul Buzău a obţinut calificarea matematică în finala Cupei României, faza destinată echipelor din Divizia Naţională de Seniori. Buzoienii au bifat a cincea victorie din tot atâtea posibile după ce au trecut „la pas” de Ştiinţa Petroşani, câştigătoare DNS en-titre. La sfârşitul lunii aprilie, jucătorii antrenaţi de Costică Merşoiu vor disputa ultimul act la Bucureşti.
Stejarul Buzău a obţinut calificarea matematică în finala Cupei României, faza destinată echipelor din Divizia Naţională de Seniori. Buzoienii au bifat a cincea victorie din tot atâtea posibile după ce au trecut „la pas” de Ştiinţa Petroşani, câştigătoare DNS en-titre. La sfârşitul lunii aprilie, jucătorii antrenaţi de Costică Merşoiu vor disputa ultimul act la Bucureşti.

watermark-bz-spm-2016Stejarul Buzău şi-a trecut în cont a cincea victorie din tot atâtea posibile după ce a învins sâmbătă dimineaţă, pe arena „Prinţul Ghica”, formaţia Ştiinţa Petroşani. Buzoienii au trecut cu 45 la 11 de campioana DNS şi sunt cu gândul la finala destinată echipelor din liga a II-a, care va avea loc peste două săptămâni, la Bucureşti. Din cauza meciurilor care vor avea loc în cadrul IRB Nations Cup, finala destinată formaţiilor din DNS a fost mutată de pe stadionul de lângă Arcul de Trimuf pe arena din Ghencea. „Stejarii” sunt nerăbdători şi speră să ofere buzoienilor o bucurie prin câştigarea trofeului. În finala din aprilie, Stejarul va întâlni în Capitală echipa din Năvodari, câştigătoare celeilalte serii din Cupa României, iar învingătoare va obţinele biletele pentru sferturile competiţiei, fază în care va întâlni o prim divizionară.
Alin Dumitrache cu o „dublă”, Teodor Niţu, Mădălin Baraulea, Andrei Gongu şi Cristian Stuparu au fost marcatorii de eseuri din echipa Stejarul Buzău, toate încercările fiind transformate de Niţu, pentru  Ştiinţa Petroşani, Andrei Biro izbutind încercarea de onoare, iar Andrei Borz două lovituri de pedeapsă. În ultima etapă din faza grupelor Cupei României, „stejarii” vor întâlni, în deplasare CS Mănăştur Cluj.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.