VIDEO. Viorel Ion, prezentat oficial! Candidatul PSRO a intrat în cursa pentru Palatul Comunal

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Ion Viorel a avut astăzi, prima apariţie publică după  ce şi-a anunţat candidatura pentru postul de primar al Municipiului Buzău. „Vioară” a fost însoţit de către Mircea Geoană, preşedintele Partidului Social Român şi de deputatul Adrian Mocanu, şeful organizaţiei judeţene.

ion-viorelÎntr-o conferinţă de presă, Filiala Buzău a Partidului Social Român şi-a prezentat candidatul pentru funcţia de primar al Municipiului Buzău. Viorel Ion, managerul Gloriei Buzău este candidatul noului partid înfiinţat de Mircea Geoană pentru cea mai importantă funcţie de la Palatul Comunal.

Viorel Ion îşi va prezenta în scurt timp obiectivele pe care vrea să le îndeplinească. Fost sportiv de performanţa, actualul antrenor al Gloriei Buzău vrea să aibă parte de aceleaşi rezultate şi în politică.

geoana-si-vioaraCandidatul PSRO pentru primărie beneficiază de sprijinul unor oameni importanţi din peisajul politic al judeţului. Printre aceştia se află deputatul Adrian Mocanu, care l-a însoţit pe Viorel Ion la întâlnirea cu reprezentanţii mass-media.

în 2012, Ion Viorel a candidat fără succes pentru un post de deputat din partea Partidului Ecologist. În perioada 2004-20018, „Vioară” a fost consilier local la Primăria Mun. Buzău.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.