VIDEO. „Sintetic” la Râmnicu Sărat! Vezi când va fi inaugurat şi cine îl va folosi

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

SINTETIC-RM-SARAT

Râmnicu Sărat a intrat pe harta selectă a oraşelor care dispun de un teren de fotbal cu suprafaţă de joc artificială. Cu ajutorul fondurilor europene, autorităţile au reuşit să construiască un stadion cu o capacitate de 400 de locuri, în incinta unuia dintre liceele din localitate. Noua arena va fi inaugurată în curând, iar aceasta va fi folosită de peste 800 de elevi dar și jucători legitimaţi în cadrul Clubului Sportiv Municipal.

Autorităţile din Râmnicu Sărat vor inaugura în curând primul teren cu suprafaţă artificială din localitate. Baza sportivă va fi destinată centrului de copii şi juniori şi elevilor râmniceni. Investiţia a fost făcută din bani europeni, în cadrul unui proiect mai amplu care a vizat şi renovarea Liceului Tehnologic „Traian Săvulescu”.

TEREN-RMS

Noua arena va fi deschisă în această primăvară, când se va desfășura un turneu de fotbal juvenil, râmnicenii organizând până nu demult Cupa Pro `98, cea mai puternică întrecere din ţară destinată jucătorilor născuţi în anul 1998.

Arena este situată lângă Sala Sporturilor „Vasile Ştefan”, are o lungime de 70 de metri, 40 de metri lăţime, e dotată cu bănci tehnice acoperite şi o tribună de 400 de locuri ridicată în spatele uneia dintre porţi.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.