VIDEO. Spectacol în ultimul act al Cupei României! Petrolul Berca – Voinţa Lanuri: 2-2, 3-3 d.p. 8-9 d.l.d.d.

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

LUNGOCI-ADRIAN-PETRECâştigătoarea Ligii a IV-a, Petrolul Berca şi Voinţa Lanuri au oferit un adevărat spectacol în finala Cupei României la fotbal, faza judeţeană. Cele două echipe s-au aflat la egalitate după 90 de minute. Nici reprizele de prelungire nu au dat o câştigătoare, iar învingătoare a fost decisă după executarea loviturilor de la punctul cu var.

Petrolul Berca a reuşit să deschidă scorul în minutul 36, după o acţiune a tridentului ofensiv: Lungoci – Butiseacă – Radu. Cel din urmă a trimis mingea în plasa formaţiei din Lanuri, schimbând scorul afişat pe tabela stadionului „Gloria” din Buzău. Jucătorii antrenaţi de Lilian Micu au intrat la cabine sub avantajul fragil obţinut în minutul 36. Voinţa Lanuri a revenit în joc, la doar câteva minute de la reluarea partidei. Feraru l-a învins pe Beganu restabilind egalitatea pe tabela de marcaj. Fotbaliştii pregătiţi de Tase Lăptoiu au reuşit să intre în avantaj, în minutul 79, după ce Andone a înscris pentru 2 la 1, contrar cursului jocului. Cu doar trei minute înainte de fluierul final al confruntării din Crâng, Stan a înscris pentru 2 la 2, trimiţând meciul în prelungiri. Voinţa Lanuri a marcat prima în reprizele de prelungire a jocului, prin Feraru, care a reuşit „dubla”, în minutul 111. „Petroliştii” nu s-au predat, iar Alin Radu „a bifat dopietta” cu doar două minute înainte de epuizarea celor 120 de minute. Petrolul Berca putea fi noua câştigătoare a Cupei României dacă Daniel Petre nu rata o lovitură de pedeapsă executată în ultima secundă a jocului. Soarta partidei a fost decisă după executarea loviturilor de departajare.

FINALA-CUPA-FBŞutul lui Nazâru a fost respins de Sava, iar Voinţa Lanuri şi-a adjudecat al doilea trofeu ca importanţă din judeţul Buzău. Festivitatea de premiere a fost oficiată de Constantin Toma, noul primar al municipiului Buzău.

TOMA-ADRIAN-PETREAdrian Petre, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal, s-a declarat mulţumit de maniera în care a fost organizată cea de-a doua finală de cupă de la instalarea sa în cea mai importanţă funcţie din fotbalul buzoian. Meciul dintre Petrolul Berca şi Voinţa Lanuri, din finala Cupei României, poate fi urmărit mâine, de la ora 13:00, doar pe TV Buzău.

 

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.