VIDEO: Sponsorizări fără noimă ale RER Buzău. După ce au finanţat o echipă de tenis ca să retrogradeze în divizia secundă, RER dă bani pentru grupa de fotbal a fiului directorului Mocanu

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

RER Ecologic percepe buzoienilor al doilea preţ din ţară pentru colectarea gunoiului, pentru ca firma condusă de Liviu Mocanu să facă anual sponsorizări de mii de euro pentru diferite structuri sportive din judeţ. Anul acesta banii societăţii buzoiene s-au îndreptat către CS Viitorul Buzău, echipă la care evoluează fiul lui Liviu Mocanu.

RER Ecologic îşi permite să facă acte de caritate pe buzunarul buzoienilor. Practicând al doilea tarif din ţară pentru gunoiul colectat, societatea condusă de Liviu Mocanu face de câţiva ani sponsorizări considerabile către diferite entităţi sportive din judeţ.    


Anul acesta conducerea societăţii a hotărât să sprijine activitatea micuţilor fotbalişti de la CS Viitorul Buzău, echipă pentru care joacă Mocanu junior, fiul directorului RER. Cei 12 copii care alcatuiesc grupa de sub 9 ani a Viitorului au primit 30.000 de lei pentru a participa la un turneu amical in Slovacia, acolo unde nu au inregistrat rezultate notabile. Şeful de la RER consideră că suma alocată echipei de fotbal juvenil este neînsemnată pentru o companie de prestigiu cum este RER Ecologic.  

Nu este pentru prima oara cand RER Ecologic finanteaza o activitate sportiva mediocra si fara nici un obiectiv de perfomanta. Firma de salubrizare a dat bani până anul trecut echipei de tenis de masa a clubului sportiv RER. Echipa care s-a zbatut in coada clasamentului Ligii Nationale si care in cele din urma a retrogradat.

Asadar, o parte din banii obtinuti usor din buzunarele buzoienilor, pentru servicii supraevaluate, sunt cheltuiti fara nici un folos.   

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.