VIDEO. Tragedie în sportul buzoian! Unul din cei mai cunoscuţi antrenori a murit înecat după ce maşina sa a căzut în balta de la Luciu

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

florin-burhala-1

Unul din cei mai cunoscuţi antrenori buzoieni şi-a găsit sfârşitul pe fundul lacului din comuna Luciu, după ce a pierdut controlul maşinii pe care o conducea şi a plonjat, împreună cu un prieten în apă.

Cei doi bărbaţi se întorceau de la pescuit, când Florin Burhală, preşedintele cluburilor Sakura Buzău – arte marţiale şi Pescarul Buzoian, aflat la volan, a pierdut controlul autovehiculului şi a ajuns în canalul care alimenta balta din Luciu. Maşina, răsturnată pe plafon, a fost zărită de localnicii aflaţi în apropiere.

florin-burhala-2

Aceştia au apelat 112 şi au sărit în ajutorul celor doi, spărgând geamul maşinii. Au reuşit să-l scoată pe antrenorul buzoian, însă acesta nu se mai afla în viaţa. Maşina a fost scoasă din apă, iar pompierii au scos cadavrul celei de-a doua victime, Florea Constantin, un apropiat al sensei-ului buzoian.

florin-burhala-3

Singura explicaţie a anchetatorilor a fost că maşina a trecut peste câteva denivelări din drum cu viteză şi a plonjat în canalul adânc de un metru şi jumătate. Florin Burhală era preşedintele clubului de arte marţiale Sakura Buzău, una din structurile sportive de tradiţie ale judeţului Buzău, premiată anual pentru rezultatele obţinute în cadrul competiţiilor naţionale şi internaţionale.

florin-burhala-4

Din pasiunea pentru pescuit a senseiului buzoian, acesta a fondat în urmă cu ceva ani asociaţia “Pescarul Buzoian”. Florin Burhală avea 54 de ani şi era membru fondator al federaţiei române de arte marţiale. Era căsătorit şi avea doi copii.

VIDEO

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.