VIDEO:Peluza Nord a aniversat un an! „De un an având un singur scop. Uniţi, cântăm în peluza nord”

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

GLORIA (1)

Acasă sau în deplasare, la victorii sau înfrângeri, peste 50 de tineri buzoieni sunt alături de echipa fanion a oraşului. Este vorba despre suporterii divizionarei Gloria Buzău care la meciul cu Academica Argeş au sărbătorit un an de la înfiinţarea noii grupări „Peluza Nord”. Cum a reuşit galeria buzoienilor să fie aplaudată minute în şir de jucătorii lui „Vioară” aflați din materialul următor.

Rămasă în derizoriu după retrogradarea echipei din liga I, peluza nord a stadionului este de un an de zile gazda a peste 50 de tineri buzoieni. Grupaţi sub denumirea de „Peluza Nord”, susţinătorii Gloriei Buzău nu au ratat niciun meci al favoriţiilor din actuala stagiune, fie că a fost vorba de jocuri disputate pe teren propriu sau în deplasare. Victoria cu Academica Argeş „a picat” cum nu se putea mai bine pentru „Peluza Nord”.

GLORIA BUZĂU ARE FAN SHOP! VEZI AICI PRODUSE PROMOŢIONALE CU FAVORIŢII!

Succesul fotbaliştilor antrenaţi de Ion Viorel a coincis cu împlinirea unui an de la înfiinţarea grupării. La capătul partidei cu piteştenii, fanii buzoienilor au aprins torţe şi fumigene, şi au afişat un banner aniversar cu  inscripţia: De un an având un singur scop. Uniţi, cântăm în peluza nord”.

Fanii au fost aplaudaţi minute în şir de fotbaliştii buzoienii, de staff-ul tehnic şi inclusiv de preşedintele Dan Tulpan. Până în urmă cu câţiva ani de zile, la Buzău au existat două grupării, reunite în peluza nord a stadionului din Crâng. Este vorba de Gruppo Unico `07 şi Gherilla Crâng, devenită ulterior Gherilla Crâng Ultra `07, ambele totalizând o medie de 6-700 de membri prezenţi la jocurile „glorioşilor”. După retrogradări, buzoienii au mai beneficiat doar de aportul câtorva membri iniţiali ai Gherilla Crâng.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.