Încă un pas greșit pentru Gloria în fața unei echipe de top! A doua înfrângere a sezonului, în deplasare cu Gloria Bistrița

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Gloria Buzău a suferit o nouă înfrângere, de data aceasta în fața uneia dintre cele mai puternice echipe din campionat. Echipa de handbal a pierdut după un meci echilibrat în prima repriză, încheiat cu 17-15 în favoarea ardelencelor.

Deși Buzăul a condus cu până la patru goluri în minutul 6, scorul fiind 6-2, echipa nu a reușit să mențină ritmul pe parcursul primei reprize.

În partea a doua, Gloria a ținut aproape de adversare, diferența pe tabelă variind între 2 și 3 goluri. Buzoiencele au reușit să egaleze la 23 în minutul 48, grație unei reușite a lui Papp, dar gazdele au refăcut rapid avantajul de trei goluri. Gloria a fost în meci până în ultimele momente, reducând diferența la 30-29, dar atacul final a fost al gazdelor, iar Noumbia a închis tabela cu 31-29.

Pentru Buzău, Ilyina a fost cea mai prolifică jucătoare, înscriind cinci goluri din șapte aruncări, urmată de Alver, cu patru reușite.

În etapa viitoare, Gloria va avea oportunitatea de a obține prima victorie, având avantajul terenului propriu în confruntarea cu Zalăul lui Gheorghe Tadici.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.