Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Gloria Buzău va disputa marţi, 5 decembrie, ultimul meci oficial din 2023. Este vorba despre partida care va avea loc la CNAF Buftea, acolo unde îşi dispută meciurile de pe teren propriu formaţia CS Tunari, echipă pe care buzoienii o vor înfrunta în ultima rundă din faza grupelor Cupei României.

Buzoienii au trei puncte după primele două etape, fiind la un punct sub FC Voluntari și U Craiova, iar o victorie cu Tunari, alături de maxim un punct obţinut de olteni sau ilfoveni în ultima etapă va face ca Gloria să acceadă în faza următoare. Totodată, victoria formaţiei UTA Arad face obligatoriu succesul buzoienilor la o diferenţă de scor mai mare decât cea la care se impun arădenii. Confruntarea dintre CS Tunari şi Gloria Buzău se va disputa astăzi, începând cu ora 19:00 şi va putea fi urmărită pe DigiSport.

Buzoienii au încheiat anul 2023 pe locul 5 în ierarhia ligii secunde. Astfel, după 15 partide, jucătorii antrenaţi de Andrei Prepeliţă au 25 de puncte. Eşalonul secund se va relua în ultima săptămână a lunii februarie, buzoienii mai au de jucat cu Progresul Spartac (deplasare), Corvinul (acasă), CSM Reșița (deplasare) și Viitorul Pandurii (acasă).

 

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.