Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

În urmă cu câteva minute, la sediul Federaţiei Române de Fotbal a avut loc tragerea la sorţi pentru barajul de promovare în Liga a III-a. În urma sesiunii conduse de buzoianul Gabi Bodescu s-a stabilit ca ocupanta primei poziţii din campionatul Ligii a IV-a de Buzău să întâlnească echipa similară a judeţului Tulcea. Barajul pentru promovarea în Liga a III-a va avea loc în dublă manşă, turul urmând să aibă loc pe 16 iunie, începând cu ora 18:00, iar returul pe 23 iunie, începând cu ora 17:30.

TULCEA | În judeţul Tulcea, Şoimii Topolog sunt pe primul loc. Cu 27 de puncte, la cinci distanţă de următoarea clasată, „şoimii” au înregistrat 8 victorii, trei remize şi o înfrângere în prima parte a campionatului în Seria A. În Seria B, Pescăruşul Sarichioi „a iernat” în fotoliul de lider (35 de puncte). Judeţul Tulcea are o singură reprezentantă în eşaloanele superioare. Este vorba despre Delta, ocupanta poziţiei cu nr. 11 în prima serie din L3. Resursele limitate ale autorităţilor locale şi judeţene se îndreaptă către cei de la Delta, formaţie cu tradiţie în ligiile 2 şi 3.

Ierarhia ligii a IV-a de Buzău este condusă la capătul turului de SCM Gloria Buzău, cu 39 de puncte, obţinute după 12 victorii şi trei remize. Graţie condiţiilor de pregătire, a staff-ului, a valorii lotului de jucători şi a bugetului, cel puţin impresionant, fotbaliştii antrenaţi de Vasile Tudose au toate şansele să devină campionii judeţului şi să facă din barajul de promovare în L3, o simplă formalitate. A doua clasată este Voinţa Lanuri, care are doar cu două puncte mai puţin decât buzoienii, în timp ce ultima treaptă a podiumului este ocupată de TEAM Săgeata, cu 36 de puncte.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre. 

2 COMENTARII