Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Calculele sunt specialitatea casei la Cristian Pustai, tehnicianul formaţiei din Crâng. Chiar dacă FC Buzău traversează o formă excelentă, a remarcat necesitatea unor prestații bune și în meciurile următoare. Astfel, vrea ca echipa sa să fie sigură de pozițiile de play-off cât mai curând, pentru ca mai apoi să își îndrepte atenția către locurile de promovare în Liga 2.

”Principalul” a făcut și o scurtă analiză pentru liga2.ro a meciurilor care urmează:

”Noi încercăm să ne facem programul pe patru, șapte, cinci meciuri, să fim în formă bună sportivă, să acumulăm cât mai multe puncte, pentru că nu prea avem voie să facem pași greșiți. Vedeți că nu e rupt clasamentul încă, dar, spre surprinderea mea, cele șase echipe au mult mai multe puncte ca anul trecut, adică sunt conturate, sunt mult mai multe cu puncte puțin acumulate față de campionatul trecut. E o diferență destul de mare. Dacă țineți minte, intrarea în play-off sezonul trecut a fost ca la fotografie. Anul ăsta se pare că nu va fi așa.

Toate partidele sunt echilibrate. Urmează meciuri cu echipe, exceptând Steaua București, care sunt sub noi în clasament și de asta e foarte important să le ținem la distanță. Dacă păstrăm ritmul și tonusul ăsta bun, și forma bună în care suntem, cred că o să ne realizăm obiectivul”.

Sursă foto: Sportul Ilustrat

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.