Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Emisiunea „Prelungiri”, episod pilot | 2017-2018

Iată sumarul primei ediţii a emisiunii „Prelungiri”:

►Metalul Buzău şi TEAM Săgeata s-au întâlnit vineri după amiază, pe stadionul „Cornel Negoescu”, în derby-ul campionatului ligii a IV-a. Fotbaliştii antrenaţi de Vali Stan s-au impus cu 2 la 1 şi au făcut un pas uriaş spre titlul judeţean
►Duminică, stadionul „Gloria” a găzduit Interliga, o competiţie organizată de Asociaţia Judeţeană de Fotbal sub egida Federaţiei Române de Fotbal în vederea depistării tinerelor talente. Au fost prezente cele mai importante cluburi din judeţ, cu grupe de copii cu vârsta între 7 şi 10 ani.
►FC Buzău a învins Locomotiva Buzău şi s-a calificat în faza şaisprezecimilor Cupei României – faza judeţeană. În finalul ediţiei veţi vedea tabloul complet al fazei a IV-a din cea mai veche întrecere internă, precum şi data la care sunt programate următoarele meciuri.
►Aurelian Trifan este numele celui mai mare colecţionar AC Milan din ţară. Buzoianul are zeci de tricouri cu rosso-neri şi aproape orice obiect inscripţionat cu emblema „diavolilor” milanezi. Cum a ajuns buzoianul la impresionanta colecţie, aflaţi în rubrica „Minutul suporterului”.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.