Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

SCM Gloria Buzău îşi concediază fotbaliştii pe WhatsApp. În această dimineaţă, în grupul de mesagerie al secţiei de fotbal a fost trimis un mesaj de către şeful de secţie, George Timiş, prin care nu mai puţin de 16 jucători, componenţi ai echipei buzoiene erau înştiinţaţi că angajamentele lor cu gruparea condusă de Cristi Ceauşel şi Ion Cazan au luat sfârşit şi că aceştia trebuie să predea luni, 17 iunie, la reunirea formaţiei, echipamentul primit de la club. Informaţia ne-a fost furnizată de surse multiple din cadrul secţiei de fotbal şi din interiorul administrativ al clubului.

Mesajul trimis de George Timiş în această dimineaţă.

În cadrul postării, Timiş a dat vina pe Ilie Stan, noul antrenor principal, însă sursele noastre din anturajul staff-ul tehnic ne-au comunicat că lista a fost întocmită de şeful de secţiei, care are expertiza analizei datorită faptului că a lucrat mai bine de un an cu cei enumeraţi.

Iată lista completă a jucătorilor care în această dimineaţă au fost anunţaţi că nu mai fac parte din planurile de viitor ale secţiei conduse de George Timiş: Androne, Afoaiei, Truţă, Botea, Drăguţ, Oprea, Roman, Chiriţescu, Danciu, Cîmpeanu, Velisar, Gurău, Rus, Dincă
Apostolache şi Manea.

Vom reveni cu detalii.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre. 

1 COMENTARIU

  1. Dl Andrei, asta este o mare pacaleala ,un om cu doua fete, care la prima miscare te injunghie pe la spate. Au fost atatia oameni care l-au ajutat ,si in sec 2 le-a intors spatele. Pai el este demn de acest post? Habar nu are nici macar ce este o factura cu tva sau fara tva, despre ce vorbim.
    El acum abia asteapta sa ca Ilie sa faca un pas gresit, la cat este de las si pervers.