Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Inconştienţă cât cuprinde în tabăra râmnicenilor de la CSM cu doar zece zile înainte de meciul de promovare în Liga a III-a. Campioană la masa verde în Liga a IV-a, CSM Râmnicu Sărat a disputat în urmă cu trei zile, un meci de pregătire în compania divizionarei judeţene AS Gloria Vadu Paşii. Meciul a avut loc pe arena din Râmnicu Sărat, iar rezultatul final şi cronica partidei au fost postate pe contul de facebook al formaţiei manageriate de Gabi Tănase.

„Meci amical disputat in această seara (N.R. ACUM TREI ZILE):
Csm Râmnicu Sarat – Gloria Vadu Pasii

3 – 2

Echipa noastra s-a prezentat mai mult decat onorabil in meciul disputat pe stadionul municipal din Râmnicu Sărat,am jucat frumos,am pasat,ne-am creat ocazii !

Echipa noastra a primit golul de 3-2 in minutul 90,am fost foarte aproape de un egal,puteam si invinge daca jucatorii concretizau ocaziile de pe final,insa nu era un rezultat echitabil deoarece echipa Csm Râmnicu Sărat a fost clar mai bună,va juca in perioada urmatoare barajul pentru accederea in liga 3 si dorim sa le urăm mult succes pe această cale !
Referitor la ziua de mâine,ramane stabilit sa ne vedem la teren cu foștii jucători,mi-as dori ora 10:00 !
Maine doar vreau sa discutăm,sa depanam amintiri,sa legăm istoria! Inaintea primului meci de campionat,poate 22 august,voi organiza un meci de old boys in deschiderea campionatului ! Maine vreau doar sa discutăm si sa stabilim impreuna ce si cum sa facem pentru a crește echipa din toate punctele de vedere !
Va mulțumesc anticipat si va doresc o seara placuta tuturor !
Maine,ora 10:00 ne vedem pe terenul de fotbal Gloria din Vadu Pasii !”

AJF nu a dat arbitrii şi a recomandat ca partida să nu aibă loc

În ciuda relaţie foarte bune pe care şeful fotbalului buzoian, Adrian Petre o are cu autorităţile locale din Râmnicu Sărat, cele care finanţează Clubul Sportiv Municipal din localitate, Asociaţia Judeţeană de Fotbal Buzău a refuzat să trimită arbitrii la amicalul cu Gloria Vadu Paşii. Mai mult, forul condus de Petre a recomandat ca partida să nu se joace.

Gabi Tănase, manager AS Gloria Vadu Paşii: „Ne-am bucurat de fotbal”

Gabi Tănase, omul de afaceri care susţine activitatea fotbalistică din Vadu Paşii, totodată şi managerul echipei ne-a declarat că invitaţia a fost făcută de formaţia râmniceană şi vestea a fost îmbrăţişată de elevii săi, care s-au bucurat că în aceste vremuri au putut reveni pe „dreptunghiul verde”: „Am primit invitaţia de la nea Tase Lăptoiu (n.r. unul dintre antrenorii de la CSM Rm. Sărat), ne-au zis că au nevoie de un meci de pregătire înaintea barajului pentru Liga a III-a, iar pe noi ne-a bucurat această veste şi dorinţa de a juca fotbal, fără a ne gândi la potenţiale repercursiuni”.

Contactat pentru a îşi expune punctul de vedere, Marius Tîrîlă, căpitanul formaţiei râmnicene nu a fost de găsit.

În condiţiile pandemiei de COVID-19, orice mişcare sportivă efectuată în grupuri mari este interzisă. Am cerut Inspectoratului Judeţean de Poliţie Buzău cadrul legislativ aplicabil în această perioadă, precum şi contravenţile în cauză. Iată răspunsurile:

Staff-ul de la CSM Râmnicu Sărat trebuie să se testeze de coronavirus cu 10, respectiv 3 zile înaintea meciului de baraj pe care îl vor disputa pe 1 august. Pentru ca meciul să aibă loc în condiţiile prevăzute de regulament şi legislaţia naţională, staff-ul ambelor echipe, precum şi brigada de joc trebuiau testate de COVID-19. Din cauza faptului că acest lucru nu a fost posibil, AJF Buzău nu a delegat o brigadă pentru jocul de la Râmnicu Sărat, mai mult le-a recomandat conducătorilor de la CSM ca partida să nu se dispute.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre. 

3 COMENTARII

  1. […] Instituţiile statului, Prefectura Buzău, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Buzău şi Direcţia de Sănătate Publică au demarat verificări după articolul publicat ieri, pe Buzăul Sportiv: EXCLUSIV | Ca la noi, la nimeni | Inconştienţă cât cuprinde! CSM Râmnicu Sărat, amical cu Glor… […]