EXCLUSIV! Foto cu reprezentanţii judeţului Buzău la alegerile FRF!

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Cinci reprezentanţi a avut judeţul Buzău şi şase s-au prezentat pentru a vota noul preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal (DETALII AICI). De la futsal până la liga secundă, toţi reprezentanţii judeţului nostru au strigat „prezent” la Casa Fotbalului în unul din cele mai importante momente al fotbalului românesc. Dacă Iulian Trăznea, reprezentantul echipei de futsal Luceafărul Buzău a avut o prezenţă timidă în cadrul Adunării Generale nu acelaşi lucru se poate spune şi despre Dan Tulpan, conducătorul Gloriei din localitate sau Gabi Bădescu, managerul formaţiei Viitorul Buzău, trupă care a propus candidatura actualului preşedinte al celui mai popular for din ţară.

DAN-TULPAN

Dan Tulpan, preşedintele Gloriei Buzău a ocupat un loc preferenţial în cadrul alegerilor pentru un nou preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal. Oficialul grupării din Crâng a luat loc chiar pe scena încăperii în care s-a decis următorul preşedinte al FRF, în ochii tuturor celor prezenţi, chiar în spatele prezidiului. În fotografia alăturat, Tulpan asistă la discursul lui Răzvan Burleanu.

TULPAN-BADESCU

Dan Tulpan, preşedintele Gloriei Buzău în spatele lui Gabi Bădescu, unul din oamenii de „bază” ai noului preşedinte Răzvan Burleanu, imediat după discursul final al noului şef de la Casa Fotbalului.

badescu-kassai

În centrul fotografiei, Kassai resemnat cu privirea în pământ, în stânga Bădescu zâmbitor.

traznea-burleanu

Burleanu fericit la capătul algererilor. În fundal, Iulică Trăznea după o zi foarte agitată.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.