EXCLUSIV! „ILIESTA”, TENTAT DE STEAUA! Ilie Stan: „Steaua nu se refuză. Niciodată!

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Ilie Stan, antrenorul buzoian al celor de la ASA Târgu Mureş nu ar refuza revenirea pe banca tehnică a celor de la FCSB. După ce echipa sa a furnizat surpriza etapei, remizând pe National Arena cu trupa pregătită de Reghecampf, Ilie Stan ne-a oferit o serie de declaraţii în exclusivitate. Printre acestea, buzoianul a vorbit şi despre o posibilă revenire la Steaua, mai ales că scaunul lui Reghecampf se clatină.

ASA Târgu Mureş a furnizat surpriza etapei în ultima rundă a stagiunii regulate din Liga I, iar tehnicianul buzoian al târgumureşenilor a intrat pe lista scurtă a antrenorilor care pot prelua FCSB după încheierea actualei stagiuni. Jucător emblematic pentru Steaua anilor `90 şi fost „principal” al grupării patronate de Becali, Ilie Stan a comentat în exclusivitate pentru TV Buzău posibila reîntoarcere pe banca tehnică a FCSB.

Antrenorul celor de la ASA consideră că Steaua Bucureşti este un nume în fotbalul european şi că atenţia conducătorilor, a suporterilor şi a autorităţilor trebuie să fie sporită.

„Iliesta” a vorbit despre jocul formaţiei bucureştene, care anul acesta a avut unul din cele mai slabe începuturi din toată istoria.

Ilie speră la salvarea de la retrogradare a formaţiei sale, ASA Târgu Mureş, în ciuda faptului că aceasta este ultima clasată din Liga I, cu doar 12 puncte. În prima etapă a play-out-ului, trupa lui „Iliesta” va juca în deplasare cu Gaz Metan Mediaş, echipă în compoenţa căreia se află alţi doi buzoieni, Ciprian Creţu şi Alin Manea.

 

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.