Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

SCM Gloria Buzău, structură sportivă finanţată majoritar din banii buzoienilor continuă să-şi bată joc de valorile locale, în loc să le promoveze spre marea performanţă. Ultimul pe listă este Alexandru Vrabie, component al lotului naţional, unul dintre tenismenii de mare perspectivă ai clubului din Crâng, nevoit să se mute în Franţa, după ce a fost umilit de mai marii formaţiei buzoiene. În trecut, al caz celebru al unui jucător care susţine că a fost păcălit la bani de conducerea condusă de Cristi Ceauşel este Rafael Manea, de asemenea un puşti de viitor. Mai mult detalii aici: http://buzaul-sportiv.ro/2019/08/06/scm-gloria-buzau-fotbal-domnule-primar-fiul-meu-a-fost-pacalit-si-mintit-de-cei-de-la-scm-gloria-buzau-raspunsul-primarului/

Iată ce ne-a scris tânărul sportiv legitimat la SCM Gloria Buzău:

„Vreau sa dau putin cărtile pe față pentru acest club SCM Gloria Buzau. Am 19 ani si practic tenis de masa de performanta de 14 ani. Am fost component al lotului national de cadeti si juniori si component al Centrului Olimpic Sportiv din Bistrita Nasaud iar în perioada August 2018-August 2019, am jucat pentru clubul SCM Gloria Buzau datorita unui contract de munca . In timpul acestui contract am fost total dat peste cap si luat in batjocură de ,, cunoscutii ” antrenori de tenis de masă George Ciubotaru si Iulian Soare . Mi s-au promis echipamente , seriozitate ,cantonament , antrenamente, salarii de care nu am avut parte . În urma etapei finale unde am ajutat ca echipa sa castige si să promoveze nu mi-am primit salariul si prima de meci . Am incercat sa ii contactez pe antrenori timp de 3 luni si nu mi s-a raspuns la telefon, doar la sfârșitul contractului unde mi-au trimis un mesaj în care mi-au explicat că nu imi pot reînnoi contractul. După 6 luni nu am primit un leu din banii care mi se cuveneau si nici macar un raspuns! În acest moment locuiesc în Franța la 2350 de km de casă si familie și mă antrenez aici . Acum o săptămână am câștigat locul I la Campionatele Naționale ale Franței. Îmi pare nespus de rău ca nu pot sa imi reprezint orașul natal sau țara din cauza unor oameni care schimbă viitorul tinerelor generații dupa cum vor ei. Aceasta este doar o parte din ce mi s-a întâmplat la Clubul SCM Gloria Buzău.”

La scurt timp după primirea mesajului, am contactat conducerea SCM Gloria Buzău care nu a oferit nici o reacţie oficială privitoare la mesajul fostului sportiv din Crâng.

Foto: Alexandru Vrabie (dreapta), pe vremea când apăra culorile clubului din Crâng. Sursa: profil personal Facebook

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.