Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Metalul Buzău a obţinut un punct în deplasarea de la Rapid 2 Bucureşti, în prima partidă oficială din 2021. Disputată în Regie, partida s-a încheiat la egalitate, scor 1 la 1, (0-0 la pauză). Cu o serie de jucători indisponibili, Daniel Mihai și Ionuț Spătaru, accidentați, Marian Manea (accidentat) și Cătălin Bardaș (suspendat) şi fără titularii din turul stagiunii portarul titular Silviu Crețu, mijlocașii Andrei Badea și Cosmin Piciu, Metalul nu s-a întors cu mâna goală la Buzău. Giuleştenii au deschis scorul după un fault în propria suprafaţă de pedeapsă al lui Sabin Sabin, care s-a încheiat cu transformarea de la punctul cu var a lui Catrici. Buzoienii au reuşit să marcheze spre finalului jocului, prin Claudiu Zamfirescu, stabilind scorul final: 1-1.

După rezultatele înregistrate în etapa cu nr. 11 din seria a IV-a a eşalonului terţ, Metalul Buzău se află pe a patra poziţie, cu 17 puncte. Sâmbătă, de la ora 15:00, buzoienii vor întâlni pe terenul din Crâng, formaţia CS Tunari, ocupanta a poziţiei a V-a, cu acelaşi număr de puncte ca şi echipa buzoienilor.

Metalul Buzău: Mișu – Androne, Mihăeș, Șt. Nedelcu, Șt. Păun – Zamfirescu, D. Stan, Ispir (76 Ceaușu), S. Sava (76 R. Tănase) – A. Pavel, A. Iacob (90 Fabian). Antrenor: Vali Stan

Seria a IV-a | Etapa 11

Concordia 2 Chiajna – CS Balotești: 6-1
Dinamo 2 București – Progresul Spartac: 1-2
CS Tunari – FC Voluntari 2: 0-0
Rapid 2 București – Metalul Buzău: 1-1
Steaua București – FCSB 2: 1-1

Foto: Arhivă Buzăul Sportiv.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.