Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.
  • SCM Gloria Buzău și-a făcut debutul în Liga a II-a, sâmbătă, 29 august 2020, disputând primul meci cu Concordia Chiajna
  • Partida s-a încheiat la egalitate, scor 1-1
  • Buzoienii au marcat primul gol după o gafă a portarului advers

Echipa antrenată de Ilie Stan a obținut un egal în primul meci din noul sezon competiţional al Ligii a 2-a, 1-1, pe teren propriu, cu Concordia Chiajna. Pentru buzoieni a deschis scorul Adi Chică-Roşă, în minutul 3, iar pentru oaspeţi a egalat, zece minute mai târziu, fostul golgheter al Ligii I, Azdren Llullaku.

Antrenorul Ilie Stan a declarat, după partidă: ”Impresia mea este că puteam să câştigăm fără probleme. Am condus încă din debutul partidei, după care, la prima fază a adversarului în suprafaţa noastră de pedeapsă, ne-au egalat, pe fază fixă, care nu anunţa nimic. Out, unde puteam să ne organizăm şi am luat golul pe care l-am luat. Asta este… Păcat, deoarece în repriza a doua am avut jocul în mână. Am avut trei – patru ocazii clare de a marca şi, cred eu, am avut şi un penalty la Huiban. Ce să mai spunem de faza la care acelaşi Huiban, aflat în poziţie clară de gol, nemarcat, singur cu portarul, întoarce cu călcâiul spre nimeni. Sunt sigur că nici în analele fotbalului românesc nu regăsim aşa ceva. Sper ca şi la meciurile viitoare să fie în aceeaşi situaţie, dar să ia cea mai bună decizie”.

VIDEO | REZUMAT SCM GLORIA BUZĂU VS CONCORDIA CHIAJNA

În meciul de debut componența echipei a fost următoarea: Relu Stoian – Sergiu Pîrvulescu, Ciprian Perju, Sebastian Ghinga, Călin Toma, Adi Chică-Roșă, Mihai Savin, Iulian Roșu, Dragoş Huiban, Gabriel Nedelea, Cosmin Tucaliuc. De asemenea, au mai jucat și Cristian Ciobanu, Marius Ioniță, Cristian Balgiu, Ciprian Petre, Constantin Stoica.

Următorul meci al echipei din Crâng va avea loc duminică, 6 septembrie, de la ora 18.30, în deplasare la Mioveni, confruntare pe care suporterii buzoieni o vor putea urmări în direct pe DigiSport 1, LookSport şi TelekomSport 1.

”Urmează deplasarea de la Mioveni, o altă echipă puternică, însă sunt sigur că vom face un joc mult mai bun ca astăzi (29.08.2020) şi nu vom mai greşi în situaţii de genul, când trebuie să centrezi, dai la poartă sau invers. Le-am şi spus, ultimii treizeci de metri sunt ai jucătorilor. Acolo doar ei trebuie să facă diferenţa.”, a declarat la finalul partidei de sâmbătă, Ilie Stan, antrenorul principal al Gloriei Buzău.

Sursă foto: SCM Gloria Buzău

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.