Gloria Buzău, victorie la limită cu CSM Câmpina

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

csm-campina

Divizionara secundă Gloria Buzău s-a impus sâmbătă seară, pe teren propriu, în faţa formaţiei CSM Câmpina, campioana judeţului Prahova, într-un meci de pregătire disputat înaintea stagiunii care va începe în toamnă. Fotbalişţii antrenaţi de Ion Viorel au câştigat confruntarea cu prahovenii cu 2 la 1, după ce Puşcaşu a deschis scorul în prima repriză, iar Dorin Burlacu a adus victoria graţie golului din mitanul secund. Iată ce a declarat „Vioară” la capătului meciul cu echipa antrenată de Vali Sinescu: „A fost un meci de pregătire dificil, care a avut loc în ultima zi de cantonament. Băieţii au jucat bine, dar au dat doar o replică pală asupra a tot ceea ce pot ei cu adevărat. Sunt conştient de faptul că oboseala şi-a pus amprenta asupra manierei în care s-au desfăsurat ostilităţile, pentru că noi tocmai ce am terminat ­sta­giul de pregătire centralizată şi, după ce am mai jucat un meci de verificare împotriva unei echipe puternice, pot spune că încă mai avem de pus la punct anumite treburi”.

Obosiţi, dar cu gândul la victorie

Jucătorii buzoieni au avut o evoluţie bună în ciuda stării de fizice pe care o arătau la finele stagiului de pregătire centra­lizată de la Monteoru. „Era de aşteptat ca jucătorii să acuze oboseala, pentru că noi am mai jucat un amical cu juniorii de la LPS Buzău în urmă cu câteva zile. Chiar şi aşa, pot spune că am avut o prezenţă bună în faţa unei echipe care va evolua în Liga a III-a, dar, fără îndoială, ar face faţă oricând rigorilor celui de-al doilea eşalon”, a precizat „Vioară”.

GALERIA FOTO COMPLETĂ AICI!

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre. 
Articolul precedentFrâncu, campion balcanic cu naţionala României
Articolul următorGloria 2 Buzău, în Liga a IV-a
Andrei Pițigoi
Autor al cărţii „Drum printre ani – Istoria echipei de fotbal Gloria Buzău 1971 – 2011”. În prezent redactor şef al publicaţiei Buzăul Sportiv, fotojurnalist şi data collector Data Sports Group şi fotograf 123RF. Realizator TV şi moderator al emisiunilor "Sport Maxim", „Fotbal Total”, „TV Sport”, „Eurofotbal”, „Sport Maxim”, „Arena sportivă” şi „Zona neutră”. Prezentator al emisiunilor „În spatele uşilor de restaurant”, „Tainele pensiunii” şi "Bilet de vacanţă". Realizator al DVD-urilor „Războinicii la Ciuta”, „Meciuri de poveste” şi „Palatul Comunal, simbol al Buzăului”. Peste 200 de evenimente sportive comentate (din fotbal, handbal şi futsal). Manager "Buzăul Sportiv" & "Agora Buzau".