Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Etapele 26 și 27 ale Ligii Naționale de handbal masculin au adus două victorii consecutive lupilor buzoieni, în turneul care s-a desfășurat la Cluj Napoca în perioada 20 – 21 aprilie 2021. HC Buzău a obținut două victorii consecutive în partidele cu CSM Bacău (29 – 28) și cu CS Magnum Botoșani (29 – 25), care i-au adus 6 puncte și locul al șaptelea în clasamentul general.

În partida disputată în cadrul etapei cu numărul 26 din Liga Zimbrilor, miercuri 20 aprilie, HC Buzău a întâlnit pe CSM Bacău în sala Horia Demian din Cluj Napoca. Pe tot parcursul meciului buzoienii s-au aflat la conducerea jocului, cu o diferență de maxim 5 goluri în fața adversarilor, prima repriză terminându-se cu 11 – 15 pentru HC Buzău. Însă, spre finalul partidei, CSM Bacău a reușit să reducă diferența, terminând partida la numai un punct distanță de buzoieni, scorul final fiind de 29 – 28 pentru HC Buzău.

Etapa cu numărul 27 le-a adus buzoienilor o victorie clară în fața ultimei clasate, CS Magnum Botoșani. Deși botoșănenii au avut conducerea la începutul primei reprize, jucătorii de la HC Buzău și-au revenit rapid și au reușit să se mențină în avantaj pe tot parcursul meciului. La pauză aveau 7 goluri în avantaj, iar la începutul celei de-a doua reprize au condus, chiar, cu o diferență de 11 goluri. Spre finalul meciului CS Magnum Botoșani a reușit să mai reducă din avantajul buzoienilor, scorul final de 29 – 25 pentru HC Buzău aducându-le acestora încă trei puncte și locul al șaptelea în clasamentul general, cu un total de 38 de puncte.

HC Buzău mai are de disputat 3 meciuri, în etapele 28 – 30, care vor avea loc în București, în perioada 08 – 11 mai: cu CSM Reșița pe 8 mai în Sala Dinamo, cu CSM București pe 10 mai tot în Sala Dinamo și cu AHC Dobrogea Sud pe 11 mai în Sala Rapid.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.