Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Echipa SCM Gloria Buzău a pierdut în confruntarea disputată în compania formaţiei Rapid București, campioana en-titre, meci care a avut loc în Sala „Rapid” din București. Echipa din Giuleşti a condus cu 9 goluri, scor 27-18 în minutul 40, însă a câștigat cu doar două goluri diferență, rezultat final: 35-33 (19-13 la pauză). Acest meci a făcut parte din etapa a XV-a din Liga Florilor. În tur, Gloria Buzău a câștigat cu 35-29.

Partida a început prost pentru echipa antrenată de Daniel Anca, care a fost condusă cu 4-0 în minutul 2. Buzăul a marcat primul gol prin Blazevic, în minutul 3 și s-a apropiat de câteva ori la doar două goluri, dar până la pauză gazdele s-au distanțat la 6 goluri, după ce Gutierrez a marcat trei goluri consecutive, care a dus scorul la 19-13.

După pauză, Buzăul a continuat să joace fără concentrare în atac și apărare, ceea ce le-a permis rapidistelor să se distanțeze la 9 goluri în minutul 40, scor 27-18. Ilyina, Blazevic și Iuganu au marcat pentru Gloria și diferența s-a redus la 6 goluri în minutul 44, însă Korsos a oprit elanul buzoiencelor. Diferența de 6-7 goluri s-a păstrat până la scorul 31-24 în minutul 49, când Buzăul a marcat de trei ori la rând, prin Blazevic, Keita și Stoleru, care au reuşit să reducă handicapul la 4 goluri. În minutul 57, Ilyina a marcat din aruncare de la 7 metri pentru 33-30, iar cu 69 de secunde înainte de finalul meciului scorul era 35-31. La final, Gloria a mai marcat de două ori, prin Keita și Nenezic, ultimul gol fiind marcat de portarul muntenegrean al Buzăului în ultima secundă a jocului.

Marcatoare SCM Gloria Buzău: Blazevic -6 goluri, Ilyina -6, Keita -5, Burlachenko -4, Harabagiu -4, Iuganu -2, Stoleru -2, Moroianu -2, Batinovic -1 și Nenezic -1. Au mai jucat: Kelemen, Czeczi, Petrovic și Prkacin.

Marcatoare Rapid Bucureşti: Kanor -8 goluri, Fernandez Fraga -6, Korsos- 6, Gutierrez -5, Espinola -4, Ostase -4, Badea -2. Au mai jucat: Kapitanovic, Ciucă, Perianu și Hernandez

Echipa SCM Gloria Buzău se clasează pe locul 5 după 15 etape, cu 31 de puncte acumulate, și se pregătește pentru un meci acasă împotriva CSM Tg. Jiu în etapa următoare.

Sursă foto: Facebook/ Rapid Bucureşti

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.