Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Handbal Club Zalău a organizat în perioada 12 – 13 august 2022 „Cupa Consiliului Judeţean Sălaj” ediția a XVIII-a, turneu de pregătire care a avut loc la Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici” din Zalău, la care au participat: SCM Craiova, HC Zalău, Kisvárda KC și SCM Gloria Buzău.

SCM Gloria Buzău
SCM Gloria Buzău

În primul meci disputat în cadrul acestui turneu de pregătire, buzoiencele au întâlnit formația maghiară Kisvárdai Kézilabda Club, partida terminându-se cu scorul 25 – 24 (15 – 11), pentru echipa din Ungaria.  În a doua partidă, handbalistele antrenate de Adrian Chiruț au pierdut în fața jucătoarelor de la HC Zalău cu 27 la 31, deși la pauză scorul a fost la egalitate, 15 – 15. În cel de-al treilea meci și ultimul disputat de buzoience acestea au întâlnit formația SCM Craiova, acestea din urmă obținând o victorie clară în fața jucătoarelor de la SCM Gloria Buzău: 38 la 34 pentru craiovence (16 – 21 la pauză).

SCM Gloria Buzău
SCM Gloria Buzău

Iată care au fost jucătoarele ce au făcut parte din lotul SCM Gloria Buzău, prezent la turneul de la Zalău: Batinovic, Nenezic, Kelemen – Iuganu, Petrovic, Ilyina, Zamfirescu, Moroianu, A. Ilie, Burlachenko, Prkacin, Blazevic, Stancu, Drăgunoiu, Harabagiu, Sîrb, Stancu.

SCM Gloria Buzău
SCM Gloria Buzău

În perioada 17 – 18 august, SCM Gloria Buzău va organiza, la rândul ei, un turneu amical în Sala Sporturilor ”Romeo Iamandi”, la care vor mai participa: CS Măgura Cisnadie, CS Dacia Mioveni 2012 şi divizionara secundă Ştiinţa Bucureşti.

Sursă: SCM Gloria Buzău

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.