Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Astăzi Lupii Buzăului au disputat, pe teren propriu, partida contând pentru etapa a noua a Ligii Zimbrilor, stagiunea 2022 – 2023, împotriva echipei CSM Vaslui. Oaspeții nu au avut nicio șansă în fața jucătorilor de la HC Buzău, care au intrat pe teren determinați să obțină o victorie. Buzoienii au deschis scorul în minutul 3, prin golul marcat de Juskenas Lukas și au rămas la conducere, pe tabela de marcaj, până la fluierul final. Scor 35-31 (18-13 la pauză). În urma victoriei de astăzi, HC Buzău 2012 se urcă pe locul 8 în clasament, cu un total de 12 puncte.

Victorie pentru Lupii Buzăului în partida cu CSM Vaslui!
Victorie pentru Lupii Buzăului în partida cu CSM Vaslui!

Gabriel Armanu, antrenor HC Buzău 2012, a declarat, la finalul partidei de astăzi: ”Chiar dacă la prima vedere nu pare, a fost un meci intens. Trebuie să recunoaștem că echipa din Vaslui era o echipă care avea nevoie de puncte. Dar și noi aveam nevoie de puncte, mai ales că le-am rătăcit pe cele de la București, dar veneam după un joc parțial bun. Zic eu că astăzi am arătat ca o echipă. Toate schimbările pe care le-am făcut au dat randament. Chiar dacă avem câțiva jucători accidentați, cred eu că astăzi am făcut o propagandă bună jocului de handbal. Îmi felicit și fosta mea echipă, din Vaslui. De multe ori spunem că este bine să ne uităm greșelile, să mergem mai departe, dar eu mi-aș dori să nu uităm meciul acela (n.r. meciul împotriva CSM București) niciodată, mi-aș dori să tragem învățăminte de la el. Se pare că ceea ce pregătim este pe drumul cel bun și sperăm ca, pe viitor, să nu mai avem sincope în joc, în special în repriza a doua.

Victorie pentru Lupii Buzăului în partida cu CSM Vaslui!
Victorie pentru Lupii Buzăului în partida cu CSM Vaslui!

În partida cu CSM Vaslui au marcat, pentru HC Buzău 2012: Dumitrana Zamfir – Zavenica – 6 goluri, Broască Ionuț – 3 goluri, Mironescu Liviu – 4 goluri, Juskenas Lukas – 3 goluri, Bejinariu Andrei – 5 goluri, Glendza Alesandar  – 2 goluri, Păunescu Bogdan – 1 gol, Anton Mihai – 7 goluri, Mitrovic Luka – 4 goluri.

HC Buzău 2012 va disputa etapa cu numărul 10 în deplasare, pe data de 04 noiembrie 2022, împotriva CSM Constanța.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.