Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

FCSB Bucureşti are mari şanse să joace la Buzău meciurile din Liga I, începând din luna aprilie. Gigi Becali, finanţatorul celor de la FCSB a afirmat în urmă cu nici 24 de ore: „Vom juca pe stadionul din Buzău. O să fie la fiecare meci 15.000 de suporteri”. Nu ar fi pentru prima dată când arena din Crâng ar găzdui meciurile roş-albaştrilor, acest lucru petrecându-se şi-n trecut, fie în Cupa României, fie în prima ligă. După episodul „Steluţa”, în care a fost implicată defuncta SC FC Gloria Buzău SA, se pare că autorităţile buzoiene iar vor bate palma cu Becali. În urmă cu câţiva ani, Steaua juca la Buzău pentru un preţ derizoriu, 5.000 de euro pe meci.

„Cine nu stie despre ce e vorba imi zice «uite corectu’», cine stie, imi zice «uite prostu’ satului”» – Gigi Becali, după remiza cu Gloria Buzău, în urma căreia Steaua a pierdut campionatul. Conducătorul celor de la actuala FCSB crede ca Gloria Buzau trebuia sa piarda meciul cu Steaua pentru ca echipa traieste doar datorita banilor lui. Iată o parte din declaraţiile date de Gigi Becali, depsre Buzău, în presa vremii:

Gigi Becali: „La Buzau nu sint oameni, sint jigodii” – Tirul violent al lui Gigi Becali la adresa Gloriei Buzau pare nesfirsit

Gigi Becali: „I-am spus si lui Lacatus sa lase echipa in pace” – Patronul Stelei sustine ca nu jucatorii Stelei sint vinovati de esecul de la Buzau, ci cei ai Gloriei.

Gigi Becali: „Cea mai tare chestie ar fi ca jucatorii Buzaului sa mai primeasca si prime pentru egalul cu Steaua” – Gigi Becali si-a continuat atacul la adresa Buzaului

Gigi Becali: „Sa vedem daca Bucur asta o sa mai aiba bani ca sa fie patron smecher la Buzau” – Gigi Becali il ameninta pe patronul Gloriei ca nu va mai conduce echipa din Buzau.

Gigi Becali ironic: „Mare antrenor Stefan Stoica, o sa i se dubleze salariul” – 
Gigi Becali l-a luat la tinta si pe tehnicianul Gloriei Buzau, Stefan Stoica.

Gigi Becali: „Ce, nu stie lumea despre ce e vorba? Doar ca nu putem spune lucrurile pe fata” – Patronul din Ghencea s-a dezlantuit la adresa echipei Gloria Buzau, care a reusit un rezultat de egalitate contra Stelei, in ultimul minut de joc.

Gigi Becali: „Nu vreau sa mai ies din casa de rusine” – Patronul Stelei spune ca e suparat rau de tot pe cei de la Gloria Buzau ca nu au ajutat-o pe Steaua in lupta pentru titlu.

„Credeam eu, vreodata, ca o sa am probleme la Buzau?” – Finantatorul din Ghencea nu credea ca Buzaul va putea incurca vreodata pe Steaua

Gigi Becali: „Nu poti sa faci ce a facut Buzaul”
Patronul Stelei s-a suparat pentru ca echipa din Cring a pus piedica Stelei

„Credeam ca marele patron de la Buzau, Costel Bucur, se bate cu Dinamo si CFR, nu cu Steaua” – Gigi Becali a lansat un atac violent la adresa lui Costel Bucur, patron la Buzau, echipa ce a remizat ieri, in extremis, cu Steaua.

Gigi Becali: „Buzaul si-a impuscat stapinul in somn” – Patronul din Ghencea nu concepe cum o echipa pe care o finanteaza a pus piedica echipei sale in lupta pentru titlu.

Gigi Becali: „Sint cel mai prost din lume” – Patronul Stelei a spus ca este extrem de suparat dupa ceea ce s-a intimplat ieri la Buzau.

Sursă Gazeta Sporturilor.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.