INTERVIU. Simona Stancu arbitrează în Final Four | „Este cea mai mare realizare din toată cariera”

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

 

Simona Stancu, arbitru IHF & EHF
Simona Stancu, arbitru IHF & EHF

BUZOIANCĂ DE LIGA CAMPIONILOR | Simona Stancu va arbitra în EHF Final Four

Veste mare pentru sportul buzoian! Buzoianca Simona Stancu va oficia una din semifinalele Ligii Campionilor Europeni la handbal feminin. Simona va forma un cuplu cu Cristina Năstase la meciul care va avea loc în Final Four-ul de la Budapesta. Cele două românce vor împărţi dreptatea în confruntarea din Buducnost şi Gyor.

Buzoianca Simona Stancu a primit cea mai importantă veste din carieră. Alături de Cristina Năstase va arbitra prima semifinală din Final Four-ul Ligii Campionilor Europeni la handbal feminin. Cuplu Stancu-Năstase va oficia întâlnirea dintre muntenegrencele de la Buducnost şi unguroaicele de la Gyor, partidă care va avea loc la Budapesta, pe 6 mai.

Buzoianca deţine ecusonul IHF din 2015, iar pe cel EHF din 2011 iar vestea primită în această dimineaţă nu a luat-o prin surprindere având în vedere parcursul său în elita arbitrajului mondial.

În vârstă de 31 de ani, Simona Stancu este unul din cei mai respectaţi arbitri români. Buzoianca formează cuplu cu Cristina Năstase fiind a doua pereche ca valoare şi experienţă din ţară. Simona a arbitrat trei turnee finale de tineret, printre care şi o finală, meciuri din Liga Campionilor Europeni şi un ultim act al Cupei Challenge. Zilele aceastea buzoianca se află la Sibiu, acolo unde efectuază un stagiu de pregătire în armată, slujbă pe care „a îmbrăţişat-o” recent.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.