Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Corpul tehnic al secţiei de rugby din cadrul Sport Club Municipal Gloria Buzău a demisionat in corpore înaintea meciului cu CS Năvodari, partidă câştigată de buzoieni la scor. Şeful de secţie Alexandru Tudorel; antrenorul principal Costică Merşoiu, antrenorii de copii şi juniori George Georgescu şi Nicolae Tudor şi-au depus cererile de întrerupere ale contractelor de activitate sportivă de săptămâna trecută, acestea urmând să intre în vigoare cu data de 17 aprilie 2018.

CITEŞTE ŞI: FOTO & VIDEO | Fantoma lui Niţă bântuie Crângul! Rugby-ul buzoian fără parveNIŢ(Ă)!

Potrivit surselor noastre, demisiile acestora au fost aprobate în cadrul şedinţei Comitetului Director care a avut loc astăzi la sediul grupării din Crâng, decizia fiind luată deja încă din cursul dimineţii, când cei patru au întocmit procesele de predare-primire ale echipamentelor şi bunurilor luate de la club în propria gestiune.

Iată ce a declarat antrenorul Costică Merşoiu, fost antrenor al echipei reprezentative de tineret (U18, locul 4 la Camp. European), fost căpitan al formaţiilor Steaua şi Dinamo Bucureşti, totodată al „naţionalei” României: „Nu este o zi tristă pentru mine, este o zi în care sportul a fost învins. Sunt mândru de tot ceea ce am făcut pentru Buzău, de tot ceea ce am făcut la Buzău, dar pur şi simplu alături de anumiţi oameni nu pot lucra. Nu vreau încă să-mi expun motivele care au dus la această decizie şi vă rog să înţelegeţi. Noi eram un grup foarte bine închegat la nivel administrativ şi o familie pe plan sportiv. Nu vreau să comentez decizia altora, care au făcut ca dl. Niţă să revină ca şef de secţie al ramurii sportive rugby, însă eu şi din câte se pare nici colegii mei, nu vrem să lucrăm alături de acest individ.”

CITEŞTE ŞI: FOTO & VIDEO | Băieţii lui Merşoiu, lideri în DNS! SCM Gloria Buzău – CS Năvodari, cel mai frumos meci din istoria buzoienilor!

Costică Merşoiu părăseşte SCM Gloria Buzău după 11 meciuri în care echipa de rugby a înregistrat 9 victorii şi două înfrângeri, ocupând prima poziţie în ierarhia DNS, cu prima şansă la promovarea în Super Liga Naţională. Cuplul Merşoiu – Tudor a pregătit o serie de jucători buzoieni, foşti şi actuali componenţi ai loturilor reprezentative şi ai Centrelor de Rugby în 7. Alături de Tudor, Merşoiu, Tudorel şi Georgescu mai mulţi jucători vor solicita încheierea contractelor cu SCM Gloria Buzău, printre aceştia aflându-se internaţionalii aduşi în această pauză competiţională.

Vom reveni cu amănunte!

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre. 

9 COMENTARII

  1. Nea Gogoloi,cred ca esti vreun „paharnic” de il ridici asa in slavi pe acest Nita, care este vai de mama lui din toate punctele de vedere.Se vede ca habar nu ai ce inseama sa fi om de sport sau un presedinte de club.Am vazut de ce a fost in stare acest specimen , trimitea notele de plata pline de bautura si tigari la decontat,,,,,,vai de mama lui.