Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Adrian Petre, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Buzău a aniversat luni 37 de ani, prilej pentru ca familia şi prietenii apropiaţi să îi fie alături. Şeful fotbalului buzoian, totodată vicepreşedintele Consiliului Judeţean Buzău a organizat o petrecere la un restaurant din oraş, acolo unde au fost prezente numeroase personalităţi locale, dar şi nume sonore din sportul românesc. Cel mai cunoscut personaj a fost Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, care a fost însoţit de buzoianul Gabriel Bodescu, secretar general al forului din Capitală. Alături de aceştia, însuşi edilul Constantin Toma a ţinut să îi ureze tânărului preşedinte: „La mulţi ani!”. Lista invitaţiilor a fost întregită de Sorin Cârjan, primarul municipiului Râmnicu Sărat; Romeo Lungu, vicepreşedinte CJ Buzău şi Marin Barbu, cunoscutul personaj „Nea Marin” al emisiunilor „Serviţi, vă rog”, „Poftiţi pe la noi!”, „Poftiţi de vă iubiţi”, „Poftiţi în vacanţă” şi altele.

Întrebat care sunt dorinţele sale cu ocazia aniversării, preşedintele AJF Buzău a spus: „Îmi doresc sănătate. Atât. Este cel mai important lucru înaintea oricărui demers pe care vrem să-l întreprindem, indiferent de plan. Acelaşi lucru mi-l doresc pentru familia mea, pentru prietenii mei, colaboratori şi toţi buzoienii”. 

Adrian Petre este unul dintre tinerii cu perspective solide a noii generaţii de politicieni din Buzău, fapt confirmat de acţiunile întreprinse în ultimii ani din postura de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Buzău. Pe plan profesional, în fotbal, gândurile sale se îndreaptă către sectorul juvenil şi prezenţa în Liga I a unei echipe din Buzău.

„Îmi doresc ca numărului practicanţilor de fotbal din judeţul Buzău să îşi păstreze trendul înregistrat în ultimii ani, adică să crească. Atât la nivel de amatori, cât mai ales la cel al copiiilor şi juniorilor. Am dezvoltat foarte multe proiecte în acest sens şi încă mai avem lucruri de făcut. Tot pentru viitor, îmi doresc ca în 2-3 ani, Buzăul să aibă din nou o reprezentantă la nivelul Ligii I” – Adrian Petre, preşedinte AJF Buzău şi vicepreşedinte CJ Buzău.

Adrian nu a avut foarte mult timp să sărbătorească. Mâine, la sediul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Buzău va avea loc tragerea la sorţi a primului campionat judeţean de futsal din Buzău organizat sub egida asociaţiei condusă de „vicele” CJ Buzău. Şedinţa pentru stabilirea programului şi a sistemului competiţional va fi transmisă în direct de Buzăul Sportiv.ro pe website şi pagina de facebook cu acelaşi nume.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.