Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Astăzi, la Pătârlagele, va avea loc manșa retur dintre Montana Pătârlagele, campioana judeţului Buzău și Hamangia Baia, câştigătoarea întrecerii din judeţul Tulcea, un meci vital pentru accesul în Liga a III-a a fotbalului românesc. După victoria fragilă din tur, scor 1-0, obținută de echipa din Tulcea, graţie golului marcat de Halep Tănase, meciul de sâmbătă oferă o oportunitate istorică pentru Montana Pătârlagele de a depăşi graniţele judeţului.

Echipa din Pătârlagele are șansa de a face un pas important pe 24 iunie, începând cu ora 17:30, spre eşalonul terţ. Peste 1000 de suporteri sunt aşteptaţi în tribunele stadionului din Pătârlagele la un meci pe care va fi cu ochii întreaga suflare fotbalistică din judeţ.

Sub îndrumarea antrenorului Daniel Lixăndroiu, echipa Montana Patarlagele este hotărâtă să întoarcă rezultatul în favoarea sa și să obțină promovarea mult dorită în Liga a III-a. Jucătorii se bazează pe susținerea pasională a suporterilor din Valea Buzăului, care au arătat în repetate rânduri că sunt alături de echipă în orice moment important.

De-a lungul stagiunii la capătul căreia Montana a câştigat campionatul Ligii a IV-a, jucătorii din Pătârlagele au demonstrat că acolo unde se munceşte cu pasiune și credință, orice vis poate deveni realitate. Promovarea în Liga a III-a poate fi mai mult decât o realizare sportivă. Un rezultat pozitiv astăzi înseamnă o confirmare a puterii comunității din nordul judeţului, a unității și a frumuseții jocului de fotbal.

Montana Pătârlagele a scris o pagină de istorie, câştigând Liga a IV-a și a dovedit că fotbalul este mult mai mult decât un simplu joc pentru fotbaliştii, antrenorii şi suporterii săi. 2022-2023 a fost o poveste de curaj, perseverență și devotament, care cu deznodământul potrivit poate aduce bucurie și împlinire totală în inimile celor care îl iubesc cu adevărat.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.